Binance App voor IOS en Android toestellen.

Op zoek naar hoe de Binance App werkt voor IOS of Android toestellen? Lees en bekijk op deze pagina de uitleg video of download de Binance app voor IOS of Android.

Binance de beste cryptocurrency exchange in de wereld – Coen van Coingids

IOS downloaden

https://apps.apple.com/nl/app/binance-crypto-trading-app/id1436799971 (Binance-app voor mobiele telefoons met IOS software)

Android downloaden

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.binance.dev&hl=nl (Binance-app voor mobiele telefoons met Android software)

Traden met de Binance IOS app

In de onderstaande video leg ik uit en laat ik zien hoe je kunt traden met de Binance app. Het is makkelijker dan je denkt. Ik zou zeggen maak een gratis account aan bij Binance en start vandaag nog met cryptocurrency traden via je mobiel.

Wil je meer weten over hoe cryptocurrency werkt en hoe je er geld mee kunt verdienen (of verliezen) door ermee te handelen op exchanges? Zelf handel ik op de grootste cryptocurrency exchange van de wereld. Namelijk de Binance exchange.

Klik hier om je gratis in te schrijven bij de Binance Exchange
Gebruikers tip: Om de exchange een beetje te leren kennen hoe alles werkt raad ik wel aan om (vooral in het begin) gebruik te maken van een laptop of pc. Op die manier heb je een beter overzicht en zul je alles sneller begrijpen.

Je volgt mij toch al wel op YouTube?
Heb al meer dan 100 cryptocurrency video’s gemaakt.
Abonneer even op mijn kanaal.
Het kost niks en je zult er veel van leren.