Bitcoins kopen

Bitcoins kopen met iDeal? Als u bitcoins wilt gebruiken of kopen is het openen van een wallet de eerste stap die u zult moeten zetten. Waarom moet ik dat dan? Zonder Bitcoin wallet is het onmogelijk om uw Bitcoins en andere Altcoins op te slaan, te versturen of te ontvangen.

 • Mocht u nog niet echt bekend zijn met d dan raden we u aan om eerst even het artikel Wat is bitcoin te bestuderen. Zo leert u stap voor stap steeds meer over Blockchain, Bitcoin en andere digitale valuta.

Wat is een cryptocurrency (hardware) wallet?
U kunt uw hardware en / of digitale wallet zien als uw nieuwe persoonlijke IBAN-nummer dat bestaat uit een lange reeks cijfers en nummers.

Daarnaast bent u ook niet meer afhankelijk van derde partijen. Bijvoorbeeld financiële instellingen als traditionele banken. Ook is het velen malen veiliger en dat komt weer door de technologie die achter de cryptocurrencies zit, we noemen dat dé Blockchain.

 • Bitcoins kopen bij BTCdirect
 • Bitcoin wallets bezitten een soort van geheime sleutels; u kunt het zien als persoonlijke wachtwoorden, online of offline en die u toegang geven tot uw cryptocurrencies, de digitale valuta’s.

  Wist u ook dat de Gulden terug in Nederland is? De Gulden coins zijn ontstaan in 2014, om precies te zijn op dinsdag 8 april 2014.

  In werkelijkheid zijn het niet de bitcoins die men opslaat en beveiligd, maar de prive sleutels (een die u toegang geven tot de bitcoins.

  Betekenis bitcoin wallet
  Een Bitcoin wallet is een digitale portemonnee dat kan bestaan uit een app, papier, desktop, website, exchange, of een Hardware Wallet dat uw Bitcoins optimaal beveiligd door middel van prive sleutels die u alleen beheert. U hebt ook geen traditionele bank (derde partij) meer nodig en betalen is veiliger en goedkoper dan ooit.

  Bitcoins minen?
  Wilt geen cryptocurrency kopen maar wilt u deze crypto munten minen met groep of bedrijf zonder vereiste van technische kennis of dure investering? Dan is interessant om het artikel over Genesis Mining te lezen.