Bitvavo ervaringen door gebruikers en klanten in 2020

Bitvavo ervaringen geschreven door echte klanten in 2020. De ervaring met de Bitvavo cryptocurrency exchange is over het algemeen erg positief. Dit komt hoogstwaarschijnlijk omdat het een Nederlands crypto platform is en dat de transactiekosten de laagste van Nederland zijn. Je betaalt hier slechts 0.2% voor aan- en verkopen van Bitcoin en Altcoins.

Snel en veilig
Ik heb verschillende exchanges in Nederland. Maar Bitvavo komt toch wel ruim bovenaan als het gaat om veiligheid en lage transactiekosten. Daarnaast is de exchange razendsnel. Een tevreden crypto trader.
– Nico A.P.

Mijn ervaring met Bitvavo is zeer positief
Je kunt al geld storten vanaf 1 euro zonder aftrek van eventuele kosten. De site werkt snel, eenvoudig en is veilig. De klantenservice van Bitvavo is altijd zeer snel in het beantwoorden van e-mails. Vaak binnen een paar uur al.
– Peter S.

Bitvavo is makkelijk in gebruik, wel prijzig
Als je euro’s stort en hiermee cryptocurrency gaat kopen ben je na koop en verkoop al 5 procent kwijt. Rendement dus pas na 5.5 procent koerswinst. Dus ga je cryptocurrencies voor langere tijd, gemakkelijk, snel en goed. Wie veel gaat handelen met crypto is dit cryptocurrecy platform naar mijns inziens prijzig en kan men beter gebruik maken van Binance..
– Maikel Janssen.

Veilig, betrouwbaar en snel
Bitvavo Nederland is een prima cryptobeurs waar je veilig en betrouwbaar je cryptogeld kan kopen en verkopen. Het aanmelden en verifiëren gaat makkelijk en snel, ook voor mensen die niet technisch zijn. Euro’s storten en cryptovaluta kopen- en verkopen gaat eveneens heel soepel. De Bitvavo-app ziet er goed uit en het werkt naar behoren. Ik kan snel mijn portfolio inzien en snel koop of verkooporders plaatsen. Wel wacht ik met veel geduld op Android app, nu moet ik telkens nog op de site inloggen en is onhandig.
– Marlies B.

Ervaringen met Bitvavo zijn goed
Ben zéér tevreden met Bitvavo. Ook na wat onderzoek gedaan te hebben is het bezoekadres van Bitvavo op Herengracht 450, postcode 1017 CA te Amsterdam ook correct. Vind alleen jammer dat de transactiekosten wat aan de hoge kant zijn als je dit vergelijkt met andere cryptobeurzen. Daar in tegen.. is deze exchange het meest gebruiksvriendelijk platform dat ik ken.
– Johan Brinks.

Uitstekend, wel wat prijzig
Ben erg tevreden met deze cryptobeurs, het munten aanbod is inmiddels opgelopen tot boven de 50 soorten. Ook mijn portfolio grafiek wordt prachtig weergegeven.. een minpunt van dit handelsplatform is dat de transactiekosten van aankoop en verkoop best prijzig is.. dit varieert van 1.5% tot 2.5%.. maar als je voor de lange termijn crypto investeringen gaat doen.. dan is dit echt een aanrader. Dit omdat heel erg gebruiksvriendelijk is. Snap je niks van cryptovaluta kopen en verkopen? Maak dan gebruik van Bitvavo.
– Ansie Bruins

Goede ervaringen Bitvavo
Met iDeal betalen en je hebt direct jouw gekochte coins in gratis en geautomatiseerd crypto-wallets. Uitbetalingen in euro staan bij mij altijd de volgende al dag op de rekening. Aan- en verkopen betaal je 2,5% commissie met uitzondering van Bitcoin die kost namelijk ‘maar’ 1,5%. Storten en opnemen van Euro’s is gratis. Ik heb deze cryptosite niet vaak nodig, maar ik vind hem wel enorm prettig als ik hem wel nodig heb. Verbeterpunt.. de aan- en verkoopkosten van coins moet omlaag.
– Joél Rodijk

Na het lezen van alle Bitvavo ervaringen heb je waarschijnlijk een goed en betrouwbeeld gekregen van deze exchange. Ben je nog niet overtuigd en wil meer reviews van Bitvavo lezen?
Ga dan naar deze pagina.

Wil je starten met het kopen en verkopen crypto’s vanaf 1 euro? Bezoek dan hun website door op de onderstaande button te klikken.

Klik hier om een gratis account te openen
tijdelijk met 1000 euro gratis transactiekosten

Gerelateerde Bitvavo artikelen