Cryptocurrency overzicht van populaire Altcoins

Cryptocurrencies, cryptogeld, cryptovaluta en cryptocurrency zijn algemene namen die worden gebruikt voor digitale coins zoals Bitcoin. Een cryptocurrency is het nieuwe digitaal geld van de toekomst dat 100% veilig, betrouwbaar en transparant wordt vastgelegd in de Blockchain. Ook webshops en winkels in Nederland accepteren steeds vaker en meer cryptovaluta als betaalmiddel voor vervanging van de huidige valuta zoals Euro’s, Amerikaanse dollars en de Chinese Yen. Deze geldsoorten worden ook wel FIAT-geld genoemd. Leuk om te weten is dat FIAT een Latijns woord is en betekent ‘Laat het zo zijn’.

Cryptocurrency overzicht

Welke cryptocurrency (Altcoins) aanschaffen en hoe werkt dat? Lees het artikel cryptocurrency kopen voor beginners en je bent vandaag nog in bezit van jou eerste cryptomunten. De meest bekende en populaire coins en tokens heb ik hieronder in een alfabetische overzicht weergegeven. Klik op de betreffende coin of token voor meer informatie.

Goedkoop cryptovaluta kopen in Nederland?

Veilig, betrouwbaar en goedkoop cryptocurrency kopen? Maak gebruik van Bitvavo Nederland, een betrouwbare Nederlandse crypto exchange waar met iDeal betaald kan worden. De gebruiksvriendelijkheid van deze cryptobeurs ligt overigens erg hoog.

Crypto kopen bij Bitvavo

Cryptocurrency van A tot Z

A
Ardor (ARDR)
Ambrosus (AMB)

B
Bitcoin (BTC)
Bitcoin Cash (BCH)
Bitcoin SV
Bitcoin ABC

D
Dash (DASH)
Dogecoin (DOGE)

Ed
Ethereum (ETH)
Ethereum Classic (ETC)

G
Gulden (NLG)

I
IOTA (MIOTA)

L
Litecoin (LTC)
Lumen (XML)
Lisk (LSK)

M
Monero (XMR)

N
Nxt (NXT)

P
Peercoin (PPC)
Power Ledger (POWR)

R
Ripple (XRP)

S
Steem (STEEM)

V
Vertcoin (VTC)

Z
Zcash (ZEC)

Cryptocurrency kopen met iDeal

Wil je makkelijk, veilig en snel cryptocurrency kopen met iDeal vanaf 1,- euro? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo of Bitcoin Meester of bekijk de onderstaande video handleiding waarin ik uitleg hoe je Bitcoin en Altcoins kunt kopen, verkopen en versturen.

Nu Account Aanmaken bij Bitvavo Exchange Nederland

Nu Account Aanmaken bij Bitcoin Meester Nederland