Ardor (ARDR)

Ardor is een geavanceerde SAAS Blockchain Technologie door middel van vingerafdrukken (fingerprints). Ardor is een blockchain software as a service platform gemaakt door Jelurida, waarmee mensen de blockchain technologie van Nxt kunnen gebruiken via het gebruik van kinderkettingen . Aangezien alle verwerking op de hoofdhoofd van Ardor zal plaatsvinden, hoeven de kinderen van de kettingketen geen zorgen te maken over gemeenschappelijke problemen bij het creëren van een blockchain, maar ook met voldoende knooppunten. Kinder kunnen van chains gebruik maken van functies die momenteel in Nxt worden gezien, zoals een gedecentraliseerde fasering, stemming en handel, evenals in staat zijn om te interagerend met andere kinderketens op het platform, waaronder Ignis, de eerste kinderketen die wordt gelanceerd.

Ardor (ARDR)

Website
NXT forum
ARDR Bitcointalk

Wat is ARDR coin?

Onderstaande video legt precies uit hoe Ardor werkt en hoe het gebruikt wordt. Erg interessant allemaal, voornamelijk de fingerprints blockchain technologie.

Ardor exchanges

De ardor coin wordt onder andere op de volgende cryptocurrency exchanges verhandeld:

Bittrex, Poloniex, BTC38, LiteBit.eu, HitBTC, Nxt Asset Exchange en nog een paar andere maar deze hebben we niet meegerekend omdat het handelsvolume in valuta te laag ligt.

Ardor coin prijs:

Beschikbare ARDR coins:
Circulating supply
998,999,495 ardor

Maximale aantal Supply
998,999,495 ARDR

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws via het Twitter account van Ardor