LiteBit Nederlandse crypto exchange: Bitcoins en Altcoins kopen met iDeal

In dit artikel mijn LiteBit broker en exchange ervaringen, review en uitleg hoe je Altcoins of Bitcoin kunt kopen, verkopen of bewaren. Binnen enkelen minuten in bezit komen van jouw eerste cryptomunten? LiteBit is makkelijk, betrouwbaar, veilig, snel en uitgeroepen tot de beste cryptobroker Nederland2019

Wat is LiteBit?

LiteBit is een Nederlandse cryptocurrency tussenpersoon die zich richt op de Europese maar vooral Nederlandse cryptocurrency markt. Met een ruim aanbod van Bitcoin, LiteCoin, Ethereum Ripples, Guldens en anderen coins en tokens zogeheten Altcoins. LiteBit is dé plek voor het kopen, verkopen en opslaan van uw cryptocurrencies.

Betaalmogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren crypto betalen. Zo accepteren onder andere de volgende betaalmethodes: iDeal, SOFORT, SEPA en andere bekende betaalmethoden om het betalen voor jou makkelijk en veilig te maken. Het is nu ook mogelijk om te betalen via de LiteBit app.

Voordelen LiteBit exchange

  • Méér dan 50 soorten crypto currencies.
  • Voor elke cryptocurrency een eigen LiteBit Wallet.
  • Supportteam en klantenservice met goede recensies.
  • Toevoegen van nieuwe cryptocurrencies.
  • Beschikbaar in het Nederlands.
  • Verschillende betaalmogelijkheden waaronder iDeal.

In de onderstaande video laat ik u zien hoe ik Bitcoin koop met iDeal op een Mobiel bij de Litebit exchange.

Heeft u de video-instructie goed bekeken? Dan bent u klaar om u eerste Bitcoins of Altcoins te kopen:

Bitcoins kopen met iDEAL

Mocht het op één of andere manier niet lukken.. wat helemaal niet erg is. Laat u dan gerust een reactie achter op de video van hierboven of onder dit artikel in het reactieformulier.

Review

De LiteBit review(s) zijn uitstekend. Niet voor niks dat ze zijn uitgeroepen tot de beste cryptobroker in 2019. Soms lees je wel een review van een klant dat hij of zij wat langer moet wachten op de cryptomunten. Dat kan soms voorkomen door de drukte op het netwerk.

https://nl.trustpilot.com/review/litebit.eu (Trustpilot is een betrouwbare website voor consumentenrecensies als sinds 2007, LiteBit is hier ook bij aangesloten)

LiteBit app voor IOS en Android

In jan 2020 heeft de Nederlandse cryptocurrency exchange LiteBit een crypto app uitgebracht. Alle klanten van LiteBit kunnen nu makkelijk, handig en veilig gebruik maken van deze app. De crypto-app is beschikbaar voor IOS en Android.

https://apps.apple.com/nl/app/litebit-buy-sell-bitcoin/id1448841440
(de LiteBit-IOS-app voor makkelijk crypto kopen en verkopen)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flutter.litebit
(voor Android is de LiteBit app ook beschikbaar, betaal met meer dan 5 verschillende mogelijkheden)

Klik hier om een gratis account aan te maken bij LiteBit