Over mij | Coen Olde Bijvank

Hoi!

Ik ben Coen van CoinGids.nl en heb dit Nederlandse crypotocurrency platform in juni 2017 gestart uit interesse.. Nu een paar jaar later is CoinGids een druk bezochte website en het grootste persoonlijke crypto platform van Nederland.

Sinds de oprichting heb ik maar één doel: mensen zo goed mogelijk helpen en informeren over cryptovaluta. Ik richt mij vooral op beginners en cryptocurrency traders.

Meeste gestelde cryptocurrency vragen

Ik krijg regelmatig e-mails met verschillende vragen over crypto en deze beantwoord ik vaak door middel van een artikel of video op mijn YouTube kanaal met ruim 3.500 abonnees en meer dan 100 video tutorials.

Waar kan ik veilig en goedkoop Bitcoin kopen?

Het beste kun je Bitcoin kopen bij Bitvavo.

Dit is een Nederlandse cryptocurrency exchange waar je de optie hebt uit 10 betalingsmogelijkheden met o.a. iDeal, SEPA en creditcard.

Tevens is dit de goedkoopste crypto-exchange van Nederland. Bij aanmelding ontvang je tijdelijk 10.000 euro handelstegoed.

Bezoek Bitvavo ↣

Hoe begin ik crypto trading?

Oke, wanneer je wilt gaan beginnen met het traden van cryptovaluta of beter gezegd elke minuut, 4 uur, dag, week crypto kopen en verkopen om zodoende meer winst te behalen in dollars, Bitcoin of andere strategie.

Vaak krijg ik dan als vraag: “Coen, waar moet ik beginnen als ik wil starten en leren om met cryptocurrency te (day)trading?

Ik verwijs dan altijd graag naar de Gratis Bitcoin Cursus die wordt aangeboden door mijn betrouwbare partners Patrick Suiker en Derek Westra die de grootste cryptocurrency website van Nederland beheren.

Aanmelden voor de gratis bitcoin trading cursus?

Claim gratis cursus ↣

Cryptocurrency kennisbank van A tot Z

Wanneer je alles wilt weten over cryptocurrency is het aan te raden om de online crypto kennisbank te raadplegen met méér dan 1000+ artikelen.

Je kunt op kennisbank pagina https://coingids.nl/cryptocurrency/ zoeken op categorie of beginletter.


Wanneer je vragen hebt of wilt samenwerken kun je een e-mail sturen naar info[a]coingids.nl.

Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Groetjes, Coen van CoinGids