Anycoin Direct review: de Nederlandse cryptocurrency broker uit Veghel

Anycoin Direct is een Nederlandse broker die al sinds 2013 actief is. Sinds de oprichting heeft de onderneming een goede reputatie opgebouwd als broker en staat het bekend als een van de meest betrouwbare Nederlandse brokers. Men heeft de gebruiksvriendelijk en de klantervaring hoog in het vaandel staan. Een belangrijk onderdeel hierbij is de bereikbaarheid van de helpdesk.

Het customer support-team is voor de gebruikers de hele week bereikbaar via telefoon, e-mail en de chat-applicatie. De goede bereikbaarheid is een van de vele punten waarop de onderneming zich weet te onderscheiden en daarmee een trendsetter is.

anycoin direct crypto broker nederland

Anycoin Direct maakt daarnaast ook gebruik van de Coin-to-Coin service om het verhandelen van cryptocoins zowel efficiënt als veilig te maken.

Lees verder over mijn Anycoin Direct review:

Hoe werkt Anycoin Direct?

Zoals zoveel andere brokers, maakt men gebruik van verschillende levels. Voor elk level zijn bepaalde acties nodig die veelal te maken hebben met het verificatieproces. Zo kun je level 2 bereiken door bijvoorbeeld je telefoonnummer te verifieren. Hoe hoger het level wat je bereikt, des te meer mogelijkheden je krijgt, zoals het handelen met hogere limieten.

Stap voor stap beveiliging ingebouwd

Het systeem van gebruiker levels heeft men ingevoerd om de ervaring voor degenen die nog relatief onbekend zijn met het handelen via brokers, te optimaliseren. Elk level heeft bijvoorbeeld een extra beveiligingslaag waardoor de gebruiker steeds meer vertrouwen krijgt in de onderneming.

Bij elk level hoort ook een aangepaste limiet waardoor er meer mogelijkheden bestaan om grote volumes te verhandelen.

Te verhandelen munten

Via Anycoin Direct kun je via een en dezelfde broker in meer dan 25 verschillende cryptocurrencies handelen. Binnen dit assortiment zie je talloze bekende en minder bekende namen terug zodat je een stabiele portefuille kunt hanteren indien gewenst. Naast de bekende cryptocoins als Bitcoin, Ethereum en Neo, tref je ook de kleinere coins als Peercoin (PPC) en Gulden (NLG) aan.

Bezoek Anycoin Direct website

Anycoin Direct voegt regelmatig nieuwe cryptocoins toe zodat je eenvoudig kunt inspelen op het aanbod van nieuwe coins. Zo zijn recentelijk cryptocoins als EOS (EOS) en Ontology (ONT) toegevoegd.

Klantenservice van Anycoin Direct

Voor beginnende beleggers en investeerders is het een pluspunt dat Anycoin Direct is gevestigd in Nederland, in Veghel om precies te zijn. Vanwege de Nederlandse oorsprong van het bedrijf is het eenvoudig om contact te onderhouden met de broker. Kies je voor het handelen in cryptocoins via een van de grote exchanges in bijvoorbeeld Singapore, dan is dat in de praktijk een stuk lastiger.

Anycoin Direct is daarnaast via de telefoon goed bereikbaar (van 09.00 uur tot 22.00 uur). Buiten de reguliere openingstijden is de support helpdesk 24 uur per dag bereikbaar via e-mail of door het sturen van een support-ticket.

Bekijk Anycoin Direct broker