Coinmerce: Review, kosten, ervaringen, 140 cryptomunten en uitleg

Wat is Coinmerce?
Een van de meest bekende Nederlandse brokers voor cryptocurrencies is Coinmerce. Hier worden meer dan 140 verschillende cryptocoins verhandeld zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple. Coinmerce onderscheid zich niet alleen door het aanbieden van een groot assortiment aan munten, het zorgt er ook voor dat het handelen in cryptocoins zo eenvoudig mogelijk is zonder tal van obstakels.

Coinmerce algemeen

Om de deelnemers een bijzonder aangename ervaring te geven heeft men extra aandacht gegeven aan de gebruiksvriendelijkheid. Zo is het platform beschikbaar via diverse kanalen. Men kan zowel via de website toegang krijgen, maar ook via de Coinmerce apps voor IOS en Android.

Een andere bijzonderheid is de eigen wallet. Op die manier is het geen vereiste om voor elke cryptocoin een aparte wallet aan te houden, maar kun je alles op een plak bewaren.

Goedkope broker Coinmerce Nederland

Coinmerce is een van de goedkoopste brokers op de Nederlandse markt. De commissies bedragen gemiddeld 0.5%, bovendien is de drempel om te handelen extreem laag: de minimale inleg is slechts 10 euro waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om te investeren in digitale munten. Bij concurrerende broker ligt die drempel vaak hoger.

Om op het punt van betalingsopties springt Coinmerce er in positieve zin bovenuit. Terwijl je bij andere brokers vaak een beperkt aantal betalingsmogelijkheden hebt, kun je hier kiezen uit maar liefst negen verschillende opties. Je bent dus niet beperkt tot iDeal en creditcard.

Coinmerce heeft daarnaast ook een eigen crypto token: de Coinmerce Coins. Deze tokens zijn inwisselbaar en kunnen gebruikt worden om andere munten zoals BTC, ETH, LINK of LTO aan te schaffen.

Coinmerce website bezoeken

Meer dan 140 cryptocurrencies kopen en verkopen

De gebruiksvriendelijkheid is een van de troefkaarten van Coinmerce. Het platform biedt meer dan 140 verschillende cryptocurrencies aan waarin gehandeld kan worden. Het handelen via het platform is enorm simpel: met slecht een paar kliks kun je coins aan- en verkopen. De aangekocht coins kun je op het platform eenvoudig bewaren in een eigen wallet. Het is zelfs mogelijk om per coin een wallet aan te maken. Deze verregaande gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat je in feite geen keuze hoeft te maken tussen verschillende cryptocurrency brokers, alles kun je afhandelen op een en hetzelfde platform.

Orderlimieten

Een van de zaken waar je mogelijk op wilt letten als je op zoek gaat naar een goede broker is de mogelijkheid van orderlimieten. Laten we eerlijk zijn: de kans is groot dat je niet op elk moment van de dag de koersen kunt checken om het ideale aan- of verkoopmoment te bepalen. Een orderlimite, of liever gezegd, het instellen ervan kan een hoop tijd besparen. Op die manier kun je zelf bepalen wat het meest geschikte moment is om een specifieke coin te kopen of te verkopen.

Een functie waarmee je zo’n orderlimiet kunt instellen wordt nog niet door elke broker aangeboden en is dus een van de zaken waarmee Coinmerce zich weet te onderscheiden.

Bezoek Coinmerce website