Bitcoin kopen met iDeal (Als Beginner) – Makkelijk en Veilig

Wil je Bitcoin kopen met iDeal? Makkelijk, betrouwbaar, veilig en goedkoop Bitcoin kopen met iDeal in je eigen BTC wallet zonder enige technische kennis. Er zijn veel verschillende Bitcoin brokers en exchanges waar je Bitcoin kopen kan met iDeal. In dit artikel leg ik uit waar je het goedkoopste Bitcoin kan kopen met iDeal betaling.

Goedkoop Bitcoin kopen met iDeal

Goedkoop Bitcoin kopen? Wat bedoel je daarmee? Het is goed om te weten dat crypto bedrijven handelskosten in rekening brengen voor het kopen en verkopen van Bitcoin, dit wordt meestal niet transparant getoond. Je wil deze handelskosten dan ook zo laag mogelijk houden.

Als je Bitcoin wilt kopen kun je dat het beste doen bij Bitvavo exchange omdat dit de goedkoopste is van Nederland met slechts 0.25% transactiekosten. Het is een betrouwbaar en wellicht nog belangrijker een Nederlands bedrijf wat ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68743424. Ook de klantenservice van Bitvavo is dagelijks bereikbaar op support@bitvavo.nl

Bitcoin kopen bij Bitvavo is echt heel makkelijk voor de beginner maar ook de gevorderde crypto investeerder kan hier prima terecht (ze hebben namelijk een eenvoudige en geavanceerde interface). Binnen enkele minuten koop je hier eenvoudig een deel van een Bitcoin (BTC).

Handleiding Bitcoin kopen met iDeal

    • Aanmelden bij Bitvavo

Gratis Bitvavo account aanmaken

  • Stap 2: Gegevens invullen (let goed op de welkomstbonus!).

Een Bitvavo account openen

  • Stap 3: Klik op euro’s storten
  • Stap 4: Vul vervolgens het bedrag in voor hoeveel euro je Bitcoins met iDeal wil kopen en kies vervolgens jouw bank. Het bedrag staat er binnen een minuut op je Bitvavo rekening. Een iDeal betaling is 100% gratis bij Bitvavo.
  • Stap 5: Als je nu op Dashboard klikt, zie je het geld staan wat je net hebt gestort. Zoek naar Bitcoin zoals aangegeven op de afbeelding en klik op de pijl naar rechts bij BTC
  • Stap 6: Voer nu het bedrag in voor hoeveel euro je Bitcoin wilt aanschaffen en klik op kopen.

Als het goed is heb je nu Bitcoin gekocht met onze Bitcoin kopen handleiding. Heb je nog vragen hierover? Neem dan gerust contact met mij op.