Binance exchange review, uitleg, betrouwbaar en ervaringen

binance nederlandsBinance is een cryptocurrency exchange gevestigd in Tokyo, Malta en tegenwoordig ook in Amerika. Bij deze cryptobeurs kunnen mensen honderden soorten cryptovaluta kopen, verkopen en bewaren in wallets. Binance is de meest populaire cryptocurrency exchange van de wereld en wordt dagelijks door miljoenen handelaren gebruikt. De Binance exchange staat bekend om zijn lage handelsvergoedingen (0,1% gebruik je de Binance-coin dan betaal je slechts 0.05%) en zijn Snelle Transactieverwerking.

De Binance-technologie kan elke seconde 1,6 miljoen orders verwerken, waardoor het wereldleider op het potentiële uitwisselingsvolume is.

De Binance exchange is de grootste crypto handelsbeurs met het meest gevalideerde handelsvolume van de wereld.

Goed om te weten is dat een Binance account aanmaken vrijblijvend is en wanneer je een trading account hebt aangemaakt bij de Binance exchange dan kun je mooi en vrijblijvend even rond kijken achter de schermen en zelf bepalen of het je bevalt. Het is niet noodzakelijk om eerst Bitcoin of andere cryptovaluta te storten of kopen.

Klik hier om een gratis Binance account te openen

Hoe werkt Binance exchange?

In de onderstaande video leg ik alles stap voor stap uit over de Binance basis exchange.

Betrouwbaar en veiligheid

Zoals de meeste cryptocurrency-exchanges, heeft ook Binance Goede Beveiliging, is Gebruiksvriendelijk en is Razendsnel. Hieronder zijn enkele geavanceerde functies van koop- en verkooporders beschreven:

 • Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid: Het handelsplatform maakt gebruik van een multi-tier- en multi-cluster systeemarchitectuur.
 • Ondersteuning voor meerdere apparaten: Binance ondersteunt webbrowsers, Android, HTML5, WeChat en andere platformen.
 • High Performance: Binance kan 1,4 miljoen bestellingen per seconde verwerken.
 • Multi-Language Support: Binance ondersteunt Chinees, Engels, Japans en Koreaans. Nieuw! Sinds kort bieden ze ook de Nederlandse taal aan.
 • Hoge Liquiditeit: Binance biedt sterke liquiditeit in een aantal cryptocurrencyparen .
 • Multiple Coin Support: Ze accepteren transacties in een verschillende cryptomunten, waaronder BTC, ETH, NEO, LTC en BNB.
 • Sterk team: Binance wordt geleid door Changpeng Zhao. Over het algemeen beweert het bedrijf dat het team veel ervaring heeft in zowel Wall Street als crypto finance, samen met een track record van succesvolle startups.
 • De meest gebruiksvriendelijk exchange op het moment en dat zal naar mijn inziens ook nog wel even blijven omdat ze continu door ontwikkelen (verbeteren).
 • Bewezen producten: Het onderliggende Binance-platform is al in gebruik op 30+ uitwisselingen. Het platform ondersteunt alle apparaten en meerdere talen en biedt een naadloze gebruikerservaring.
 • Superieure technologie: Binance maakt gebruik van een gecertificeerde matching engine die 1,4 miljoen orders per seconde kan verwerken, waardoor Binance een van de snelste uitwisseling in de markt is, verklaart de officiële website. Op dit moment bestaat er nog geen exchange die hier aan kan tippen.

Klik hier om een gratis Binance account te openen

App voor IOS en Android

Binance-crypto app op mobiel gebruiken? Dat kan en wel voor Apple als Android gebruikers. Beide apps zijn al door méér dan een miljoen mensen gedownload en maken hiervan ook dagelijks gebruik.

Stap 1 is vrijblijvend een account aanmaken. Zorg ervoor dat je na het maken van jouw trade-account direct de beveiliging 2FA gaat instellen. Dit is heel belangrijk om zo jouw cryptovaluta het beste te beschermen tegen hackers.

Stap 2 download nu de IOS of Android app.

Transactiekosten

Een overzicht van de Binance-kosten die u zeker moet weten over deze exchange. Over het algemeen is de exchange spotgoedkoop, echter een klein nadeel wat ik persoonlijk vind is dat je wanneer je cryptogeld wilt versturen naar een andere exchange dat je dan een behoorlijk percentage moet betalen. Dus mijn advies is dat je éénmaal een bedrag in crypto verstuurd en daarna net telkens heen en weer gaat versturen, want dat kost je onnodig geld in de vorm van digitaal geld.

Binance Trading kosten

Vergeleken met bijvoorbeeld Bittrex betaal ik bij deze crypto-exchange bijna 80% minder aan transactiekosten. Dat scheelt nog wel als je een dagelijkse trader (daytraden) bent. Hier betaal je slechts 0.1% fee en als je de korting met de Binance Coin aan hebt staan betaal je nog maar 0.05% per koop- of verkooporder. Een goedkopere cryptocurrency exchange zal je bijna nergens vinden.

Tip voor Binance Cryptocurrency Traders: de 0,1% handelsvergoeding is standaard, maar als je in bezit bent van de Binance Coin (BNB) dan kun je er ook voor kiezen om hier mee de transactiekosten te betalen. Dit geeft jou tevens 50% korting

Minimale Withdraw Binance exchange

 • BNB Withdrawals: 1 BNB
 • BTC Withdrawals: 0,0005 BTC
 • ETH Withdrawals: 0,005 ETH
 • LTC Withdrawals: 0,001 LTC
 • NEO Withdrawals: Gratis
 • QTUM Withdrawals: 0,1 QTUM
 • SNT Withdrawals: 1 SNT
 • EOS Withdrawals: 0,1 EOS
 • GAS Withdrawals: gratis
 • BTM Withdrawals: 1 BTM
 • Klik hier voor een compleet overzicht

Update! Bij sommige coins en tokens zijn alleen maar hele eenheden te verhandelen of de koop- over kooporder heeft een minimale waarde van 0.002 bitcoin. De Binance-Coin is te verhandelen in 0.10 of méér door middel van een market-order te plaatsen.

Eigen ervaringen

Mijn eigen ervaringen met de Binance exchange zijn uitstekend, ook veel leden van het coingids forum zijn super blij met deze moderne cryptocurrency exchange. Zelf maak ik nu ruim een 1.5 jaar gebruik van deze gebruiksvriendelijke en goedkope cryptobeurs. Dagelijks plaats ik koop- en verkooporders. Verder geen storingen, goede klantenservice, lage kosten, veilig traden, betrouwbaar en zeker aan te raden voor als je wilt beginnen met het traden van cryptocurrencies.

Ervaring Binance klanten

Ik heb al heel wat cryptocurrency exchanges gebruikt en getest maar de beste ervaringen heb ik met de Chinese Binance exchange welke overigens gewoon in het Engels beschikbaar is. Ik handel zelf niet dagelijks maar wel op regelmatige basis, ik ben meer een swingtrader en met succes.

– Marco

Hier een beginner aan het woord. Ik ben begonnen bij de Bitvavo exchange, een Nederlands cryptovaluta handelsplatform gevestigd in Amsterdam, waar je tegen goedkope transactiekosten cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Maar op het moment dat ik deze ervaring schrijf is er niet veel activiteit, dus ik doel er op dat er niet veel handel in het platform zit en dat is jammer.

Toen ben ik opzoek gegaan naar een alternatief en kwam uit op de Binance exchange. Veel volume en lage transactiekosten voor het aan- en verkopen van cryptocoins. Ben een tevreden gebruiker tot nu toe.

– Joost

Binance zelf uitproberen?

Klik dan op de onderstaande button en start vandaag nog het traden van cryptocurrency. Succes!

Gratis Binance account openen, klik hier

Mocht je na het lezen van deze Binance uitleg, ervaringen en review nog vragen hebben? Dan kun je deze altijd stellen op de contactpagina van coingids of zelf even de privacy policy doorlezen.

Binance exchange info

Laatste Binance Exchange nieuws volgen via Twitter:

2 reacties

 1. Goedendag,
  Ik hoop dat u mij wel kan helpen aub.
  Ik ben al langere tijd bij Binance en gaat altijd goed bij mij totdat mij telefoon is gestolen en ik een ander nummer wilde doorgeven op mijn account. Hier ben ik nu al 4 maanden mee bezig (dus ook niet kunnen aankopen/verkopen) maar het is nog steeds niet geregeld. Wat kan ik doen?

  1. Hoi Peter, wat ik ook aangeef bij vele andere reacties is dat Binance qua verificatie erg streng is geworden.

   Dat je telefoon gestolen is en daarbij je Binance 2fa bent kwijt geraakt is natuurlijk vervelend.

   Maar ook voor jou geldt: Binance mailen en uitleggen wat er gebeurd is. Zorg er wel voor dat je alles meestuurt, ik doel op je paspoort of rijbewijs. Zo dat zij jou opnieuw kunnen verifiëren en de 2fa er af kunnen halen.

   Hopelijk gaat op deze manier lukken.

   Succes, groeten, Coen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *