Binance coin kopen? Handleiding: Binance (BNB) Coins Kopen

Als u Binance coins wilt kopen is het handig als u eerst in bezit bent van Bitcoins. Als u al bitcoins heeft dan is het heel eenvoudig om Binance (BNB) tokens te kopen. Volg de volgende stappen en u heeft binnen 5 minuten een hoeveelheid aan BNB-coins.

Binance coins kopen

Stap 1
Account aanmaken bij Binance. Klik hier.

Stap 2
Wanneer u een account heeft aangemaakt en ingelogd bent. Klikt u op ‘Funds’ en vervolgens op ‘Deposits Withdrawals’.

Stap 3
Er opent een nieuwe pagina met een overzicht van allemaal verschillende soorten cryptocurrencies. Zoek Bitcoin (BTC) op en klik op ‘Deposit’.

Stap 4
Er klapt nu een soort van ‘menu’ uit met daarin uw unieke Bitcoin-adres. Hierheen verstuurt u Bitcoins vanuit bijvoorbeeld LiteBit, Bittrex of BTCdirect.

Nog geen bitcoins? Geen probleem.. bekijk de onderstaande video waarin ik uitleg hoe Bitcoin kopen met iDEAL werkt.

Stap 5
Als u de bovenstaande stappen allemaal succesvol heeft uitgevoerd is het moment daar. U kunt Binance coins kopen. Klik links bovenin op ‘Exchange’ en dan op ‘Advanced’.

Stap 6
Er opent een nieuwe pagina. Klik nu rechts bovenin op BTC/BNB (cryptocurrency markets) en selecteer voor de zekerheid de Bitcoin/Binance markt. Want hier kunt u met uw Bitcoins Binance coins kopen.

Stap 7
Ga nu naar rechts onderaan en stel de prijs in wat u wilt betalen voor 1 BNB coin en selecteer voor hoeveel bitcoin u Binance coins wilt kopen. Zelf maak ik gebruik van de 25% 50% 75% of 100% buttons. Deze berekenen automatisch een kwart, de helft of driekwart van uw vermogen waarvoor u in dit geval Binance coins wilt kopen.

Wanneer u helemaal tevreden bent met uw order, klik dan op ‘Buy’. Het kan zijn dat u ze direct koopt, even moet wachten of te laat bent.. het ligt er maar net aan welke koopprijs u heeft opgegeven.

Wilt u zeker van u aankoop? Stel dan de vraagprijs in.

Om het u allemaal nog duidelijker en makkelijker te maken. Heb ik voor u de onderstaande video opgenomen waarin ik uitleg en laat zien hoe u cryptocurrencies bij de Binance exchange kunt kopen.

Mocht u na het uitvoeren van alle stappen en het bekijken van de video nog vragen hebben? Laat u dan gerust even reactie achter op de instructievideo of vul reactieformulier in.

Binance Exchange aanmelden

76 gedachten over “Binance coin kopen? Handleiding: Binance (BNB) Coins Kopen”

 1. Heb 250 Binance coins gekocht met behulp van u binance kopen handleiding. Had gedacht dat het stuk moeilijker zou zijn om in bezit te komen van cryptocurrency maar dat valt echt reuze mee.

  Bedankt voor het delen van deze informatie.

  Beantwoorden
  • Omdat deze cryptocurrency potentie heeft in mijn ogen. Niet alleen de coin maar ook de Binance exchange zelf heeft heel veel voordelen: 1. lage transactiekosten 2. extreem snel kopen verkooporders plaatsen 3. 50% korting op het traden van Binance coins.

   Dit is mijn mening natuurlijk. Alles is op eigen risico, het investeren en/of handelen in digitale valuta. Ben geen expert of adviseur, haha.

   Ik ben deze Coingids site gestart om echte ervaringen te delen met jou als bezoeker of fan.

   Mocht je binance cryptomunten gaan kopen dan heb je eerst een account nodig: https://coingids.nl/binance-aanmelden

   Succes, mocht je er niet uitkomen of vragen hebben.. laat dan weer even een reactie achter.

   Beantwoorden
   • Beste Coen,

    Ik heb wat verschillende coins gewisseld , maar bij sommige coins blijven kleine hoeveelheden (in dit geval 0.03945700 XRP) aan coins staan. Weet jij hoe ik deze weg kan krijgen of kan omwisselen?

    Beantwoorden
    • dat kan kloppen, omdat de Binance exchange in hele getallen rekent en een minimale koop- of verkoop order hanteert van 0.000200000 bitcoin.

     helaas kun je deze dus ook niet inwisselen, maar volgens mij is de waarde van jou beschikbare XRP nog niet eens één tiende cent. Maar goed, ik hoop dat jouw vraag beantwoord is.

     Beantwoorden
  • Hoi Rob! Jazeker kan dat, je logt in bij Binance, dan ga je naar ‘Funds’ er opent een nieuwe pagina met allemaal beschikbare cryptomunten. Je zoekt vervolgens naar ‘Ethereum’, dan klik je op ‘Deposit’ en nu verschijnt jouw Ehtereum (ontvangstadres). Naar dit adres verstuur je Ethers vanuit jou Ethereum Blockchain wallet.

   Moet goed komen op deze manier, kom je er niet uit..

   Laat het mij weten, dan help ik je verder.

   Succes! Coen van Coingids

   P.S. mocht je meelezen over Binance en klinkt het interessant? Maak dan nu een gratis account aan bij de snelste cryptocurency exchange van de wereld:

   Registreren Binance Exchange

   Beantwoorden
  • De kooporder van bijvoorbeeld Binance kun je inderdaad zelf bepalen en in jouw voorbeeld 25% lager plaatsen

   Maar, daarvoor koop je ze nog niet. Want dan moeten er ook mensen zijn die hem voor jou opgegeven prijs willen verkopen.

   Is het zo duidelijk? Als dat nou niet zo is, laat dan gerust weer even een reactie achter.

   Succes!

   Beantwoorden
 2. Ik krijg steeds een melding dat mijn browser niet up-to-date zou zijn, in Chinese tekens… Daar heb ik geen kaas van op natuurlijk 😉
  Maar de browser is up to date, dus is weet niet zo goed wat ik hier aan kan doen. Inloggen is nu niet meer mogelijk.

  Kopen via de app werkt zo te zien wat anders dan via de site, heb je daar ook een omschrijving voor? Zo kan ik “market” niet vinden als ik wil kopen…?

  Alvast bedankt!

  Beantwoorden
  • Dat kan kloppen in die zin dat Binance een Chinese exchange is. Van het browser probleem heb ik eerlijk gezegd nog niet gehoord en toch weet ik dat vele mensen uit Nederland deze vrij nieuwe crypto exchange dagelijks gebruiken. Ze hebben namelijk al méér dan 1.000.000 actieve traders.

   Dat wil niet zeggen dat het aan jouw ligt hoor.. het kan zo zijn maar dat weet ik ook niet. Ben niet echt technisch aangelegd 🙂

   De binance IOS app heb ik zelf (nog) niet.. jij gebruikt waarschijnlijk Android? Daar hebben ze namelijk al wel een app voor ontwikkeld.

   Voor IOS moet deze naar mijn weten nog uitkomen in het Engels, ze hebben eerst voornamelijk gericht op de Chinese cryptocurrency markt.

   Beantwoorden
   • Anke, misschien kun je het eens proberen bij iemand anders op de computer in jouw omgeving en dan inloggen op de Binance exchange. Wellicht werkt het daar dan wel en weet je direct of het wel of niet aan jouw computer of browser ligt.

    Beantwoorden
  • Goed bezig, steeds meer mensen gebruiken deze exchange vanwege de vele voordelen en lage transactiekosten. Natuurlijk ook om dat je zoals jezelf al zegt IOTA (MIOTA) kunt kopen. Cardana (ADA) is ook te koop bij Bittrex.

   Zelf heb ik Request Network, Cardano, IOTA en natuurlijk Binance coins.

   Beantwoorden
 3. ik heb een account bij Binance aangemaakt en zou graag vanuit Coinbase een BTC willen overschieten om IOTA’s te kopen. Heb alleen de volgende vraag: moet ik wallet aanmaken of kan ik mijn IOTA’s bij Binance laten staan? Als ze bij Binance blijven staan en ik wil naderhand bijkopen, hoe krijg ik dat dan inzichtelijk?

  Beantwoorden
  • kijk, de eerste stap is gezet. Leuk man en goed dat het gelukt is. De transactiesnelheid is erg afhankelijk van hoe druk het op het bitcoin-netwerk is. Ook de fees die miners vragen voor hun berekeningen (minen)

   Het kan variëren van een tiental minuten tot een paar dagen. Het is niet anders.. dat is ook tevens het ‘grootste’ probleem van bitcoin, de snelheid. Maar weest gerust, het komt in orde.

   Succes met het traden bij Binance.

   P.S. andere die meelezen, in de volgende video leg ik uit hoe je Bitcoin naar de binance-exchange kunt versturen:

   Beantwoorden
 4. Hallo Coen,

  Zou je stap voor stap kunnen uitleggen hoe je bij Binance.com de 2fa beveiliging inschakelt of is heb je hier al een filmpje over gemaakt.

  Alvast bedankt!

  Beantwoorden
  • uiteraard, het wordt geen filmpje. Dit zou anders een heel kort filmpje worden. Maar het is echt niet moeilijk.

   Stap 1 ga naar https://www.google.com/landing/2step/

   Stap 2 mocht je dat nog niet hebben maak een account aan bij Binance en als je ingelogd bent op de exchange ga je naar het poppetje rechts bovenin en klik je op ‘Account‘ en vervolgens opent er een nieuwe pagina met 4 opties en je kiest dan voor ‘Two-factor Authentication‘ en zet je op Enable in plaats van Disable waar die als het goed is op staat.

   De rest wijzigt vanzelf. Kan niet misgaan, mocht je toch nog vragen hebben, hoor ik dat graag.

   Beantwoorden
  • Mijn ervaringen zijn exact hetzelfde. Alleen hoop ik nog een keer dat euro’s en dollars worden toegevoegd. Maar dat denk ik niet.. als je meer leest over de binance exchange is het model (lees: exchange) zo gemaakt.. dat het zichzelf kan draaiende houden.

   Beantwoorden
 5. Coen, allereerst leuke site/video’s!

  vraagje, vandaag Binance account geopend. Via mijn Coinbase account LTC overgeboekt. ( kosten ) Deze LTC omgezet naar BTC ( kosten ) om Verge te kunnen kopen ( kosten )

  Nu wil ik in de toekomst deze Verge verkopen ( kosten ). Dan moet ik ze weer omzetten naar BTC (??) Hoe krijg ik die BTC dollars naar mijn NL bank zonder al te veel kosten?

  ( als ik de BTC naar Coinbase overboek en daar de BTC verkoop betaal ik weer kosten )

  Gr. Rob

  Beantwoorden
  • Leuk om te horen Rob.

   De grootste transactiekosten zijn het versturen van exchange naar Exchange.. zoals jezelf al zegt CoinBase naar Binance of andersom.

   De koop- en verkooporders op de binance-exchange zijn nihil 0.10% en als je betalen met Binance-coins aanzet betaal je slechts 0.05% goedkoper kan het niet naar mijn weten. Ja, bij Gdax maar daar kun je dan ook alleen handelen in BTC, LTC en/of ETH.

   Beantwoorden
 6. ik omschrijf het misschien niet goed Coen….

  Ik heb nu Verge gekocht, als ik winst wil pakken moet ik verkopen naar/in BTC. Deze moet ik dan overzetten naar Coinbase. Daar verkopen tegen hoge kosten. Erg zonde…. Weet jij een andere route?

  Gr. Rob

  Beantwoorden
 7. Hoi Coen,

  Top filmpjes ik leer er veel van. Ik heb wel nog een vraag: Als ik een altcoin omwissel naar bitcoin op Binance en deze wil laten uitbetalen in euro’s. Kan ik vervolgens die bitcoins dan naar bitonic sturen om te verkopen? Of betaal je dan veel meer fee dan als je dit doet via coinbase.

  Beantwoorden
  • Goed om te lezen Robbert.

   Uiteraard, je kunt bitcoins verzenden en ontvangen via Binance. Dus je kunt ook jouw beschikbare BTC versturen naar Bitonic of Coinbase.

   Bitcoins omwisselen voor euro bij coinbase is ongeveer 3%.. in één van mijn video’s op youtube laat ik dit wel zien. 108 euro, de kosten hiervoor waren toen 2,99 in euro’s. Zelf heb ik geen ervaringen met bitonic.

   Beantwoorden
 8. Hoi Coen,

  ik ben nog een beginner en heb euros gestort bij Coinbase. Daar koop ik Ethers welke ik stort bij Binance. (bij Binance kun je geen euros storten)

  Stel ik maak bij Binance winst op bijv. Ripples en die winst wil ik overmaken naar mijn wallet in Ethers bij Coinbase en omzetten naar Euros en uiteindelijk weer storten op mijn bankrekening.
  Als de Ethers inmiddels ver in waarde zijn gedaald dan verdien ik toch niks…??

  Groet, Erik

  .

  Beantwoorden
  • ergens moet je beginnen en die stap heb jij gezet. Zo ik zelf ook 5 maanden geleden :).

   Klopt bij Binance kun je geen FIAT geld storten.

   Nee, als Ethereum zijn gedaald en je gaat verkopen maak je verlies. Ik zelf kijk altijd naar de Bitcoin waarde.. en bij bepaalde niveaus verstuur ik BTC naar Coinbase.. om daar op een goed moment mijn bitcoins te verkopen voor euro’s en deze laat ik op reserve staan.. bijkopen in dips.. bijvoorbeeld bij 10 a 11.000 euro per Bitcoin.

   Zorg er dus voor dat jouw bitcoin-hoeveelheid stijgt :).

   Succes

   Beantwoorden
 9. Hoi Coen,

  Duidelijke uitleg en ben zelf nu ook net actief op Binance en heb mijn eerste Bitcoins gestort. Heb nu een week geleden een aantal coins gekocht waaronder bijv. Iota. Stel dat deze met
  20% is gestegen en je wilt je “winst pakken” dan kan je niet alleen naar de altcoin kijken toch? Omdat ik deze bijv. wil uitbetalen in bitcoins dan moet je toch ook met deze koers rekening houden? Als bitcoin ook met 20% is gestegen dan krijg je toch minder voor je coins in BTC dan als deze zou zijn gedaald. Heb een beetje moeite hoe je hiermee om moet gaan en misschien kan je hier wat over vertellen?

  Hoop dat mijn vraag duidelijk is.

  Bedankt
  Marco

  Beantwoorden
  • bedankt voor jouw vraag, heel duidelijk hoor. Ik heb hier vandaag speciaal een instructievideo over gemaakt, ik hoop dat jij en anderen er wat aan hebben. De titel klinkt als volgt ‘Altcoins en Bitcoins verkopen voor euro’s en laten storten op jouw bankrekening’.

   Beantwoorden
   • Hallo Coen,

    Allemaal geweldige filmpjes. Ik ben net nieuw en alles aan het ontdekken en heb echt veel aan je filmpjes. Net vandaag eindelijk ook toegang tot Binance, dus nu kan ik weer verder met de combi van Litebit, Coinbase en Binance.
    Maar ik ben wel benieuwd naar de transactiekosten!!
    Als ik je filmpje bekijk zie ik bij Binance een fee van 0,001 BTC. Dat is bij een koers van $ 14000,- toch $ 14,- !!!
    Daarna ga je via Coinbase het omzetten naar Euro’s en dat kost je weer 2% en dat is € 38,-
    Dus in totaal meer dan € 50,- aan kosten om je inleg terug te krijgen.

    Klopt dit of maak ik ergens een foutje.

    groeten,
    Kees

    Beantwoorden
    • wat een leuke reactie Kees, dankjewel daarvoor.

     Hoef er niet veel aan toe toevoegen, het klopt precies wat je zegt. Ik spreek nu voor mijzelf, maar bijvoorbeeld op 2.500 euro 50euro betalen (kan goedkoper) om het daadwerkelijk euro op je bankrekening te krijgen in deze malle molen wat cryptocurrency heet. Vind ik het persoonlijk nog wel ‘meevallen’ begrijp mij niet verkeerd.

     Maar ik snap als je in kleine bedragen handelt dat het nog best een fors bedrag is.. je kunt ook Gdax uitproberen, daar zijn de transactiekosten echt NIHIL.. maar je kunt daar alleen handelen in Ethereum, Bitcoin en Litecoin.

     die 40 euro wat ik betaal om bitcoins om te wisselen in euro’s gaat op percentage van de bitcoin waarde.

     Beantwoorden
 10. Hallo Coen,
  Even een vraag.
  Ik heb via Bitonic bitcoins gekocht en deze naar Binance gestuurd, nu heb ik helft ada gekocht met bitcoin en andere helft Stellar met Eth, is dit handig? Of moet ik deze stellar ook op bitecoin wallet plaatsen?
  Alvast bedankt.
  Gr marjan

  Beantwoorden
  • dat is helemaal jouw eigen keuze. Zelf handel ik op dit moment alleen in Bitcoin.. maar handelen in Ethereum kan natuurlijk ook heel goed. Als je er een goed gevoel bij hebt, moet je dat gewoon doen.

   Leuk dat je in ieder geval bent begonnen met cryptocurrencies en wat daar allemaal bij komt kijken.

   Beantwoorden
  • Klopt Willem, ik adviseer jou om de Binance exchange goed in de gaten te houden. Als je weer kunt registreren wordt het telkens aangegeven.

   Beantwoorden
 11. Hee Coen,

  Dank voor al jouw topics en filmpjes. Heeft mij afgelopen tijd goed op weg geholpen in de wereld van cryptocurrency.
  Inmiddels heb ik nu een tijdje een account op Binance, vraag me alleen af of ik via Binance price alerts kan instellen?

  Of kan ik mijn Binance account dan beter koppelen met een ander platform, zoals Coinigy?

  Beantwoorden
 12. Rare vraag misschien maar hoeveel risico loop je hiermee? (Hoef straks geen Chinees Mafia op de stoep:-)) En wat is je minimale inleg. Werd hier door iemand op gewezen en lijkt me best wel interessant. Ik hoor het graag van je. Ben bijna zover om een account aan te maken. Wil me eerst even verdiepen want snappen doe ik het nog niet helemaal.

  Beantwoorden
  • rare vragen bestaan niet, goed dat je je juist dingen afvraagt. Nee, je krijgt geen Chinese of Japanse crypto maffia op je af. De Binance exchange zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld met Bitcoin Altcoins kunt kopen. Hun zijn zeg maar een tussenhandelaar waaraan je een kleine fee (transactiekosten) betaald. Bij binance is dat 0.05% mits je de Binance coin als korting hebt aanstaan anders betaal je 0.1%.

   Zie cryptocurrencies als de nieuwe digitale valuta in plaats van euro’s, dollars.. met cryptocurrency kun je tegenwoordig ook producten kopen. Coins en tokens worden allemaal ondersteund door de Blockchain technologie en dat is nog veel interessanter.

   Beantwoorden
 13. Hoi Coen,

  Ik heb inmiddels een account bij Binance en heb geld gestort bij Coinbase, hoe kan ik nu coins kopen bij Binance? Ik hoor het graag van je.

  Groeten,
  Rob

  Beantwoorden
 14. hallo ik heb tot zo ver alles er nu er op staan en heb wat in mijn wallet staan maar krijg het niet voor elkaar heb er voor zo’n 20 er opstaan om eens te kijken hoe het allemaal werkt maar op een of andere manier zegt die dan onvoldoende saldo en ik zie het even wat anders dan in jouw handleiding is voor mij totaal nieuw dit hihihi groetjes joenoes oh heb wallet van btc.com

  Beantwoorden
  • Welke coin of token heb je er 20 van? Onvoldoende saldo kan kloppen, de waarde om te handelen dient minimaal 0.001 BTC te zijn. Wat wel werkt is dat je een market-order plaats. Dan kun je zelfs 1 TRON (TRX) van 2 cent verkopen. Hopelijk heb je hier wat aan, succes met handelen in ieder geval!

   Beantwoorden
   • ik had voor 20 euro bitcoins zeg maar.
    maar ben al aan de handel al snap ik er nog niet echt mega veel van heb gister via BTCdirect wat geplaatst dat is dan gelukt nu even kijken hoe alles werkt en hoe werkt het dan als ik zeg maar genoeg heb en het in mijn wallet wil plaatsen of op mijn eigen rekening is nog wat onduidelijk zeg maar groetjes joenoes

    Beantwoorden
    • Ok, goed bezig! Je hebt dus nu 20 euro Bitcoin gekocht en direct laten storten op Binance, klopt dat? En nu wil je nog weten hoe je jouw Bitcoin of andere munten naar een externe wallet kunt versturen, begrijp ik het goed? Laat even weten waar je het eventueel heen wilt sturen.

     Beantwoorden
     • dat heb je er inderdaad goed van uit gemaakt uit mijn verhaal en hoe werkt het nou als ik het op mijn eigen rekening wil hebben? Zodat ik het kan gebruiken als ik bijvoorbeeld geld er meer verdiend heb. Dat ik het dus gewoon op mijn eigen bank kan krijgen en moet het dan eerst in de wallet staan en van uit daar op me eigen bankrekening.

      Beantwoorden
      • wat ik ja aanraad is om een account aan te maken bij Coinbase. Wanneer dat gelukt is ga je vervolgens naar ‘Mijn accounts’ klikt op BTC ontvangen (deposit adres), vervolgens wordt er een wallet id getoond en naar dat adres stuur je jouw bitcoins. Als laatste stap verkoop je dan je bitcoin voor euro’s en laat het uitbetalen naar jouw eigen bank.

       In de volgende video leg ik dit stap-voor-stap uit:

       Beantwoorden

Plaats een reactie