Cryptocurrency kopen handleiding van A tot Z

In deze cryptocurrency handleiding laten ik je zien hoe ook jij eigenaar kunt worden van digitale valuta. Mocht je toch nog eerst meer willen weten over bijvoorbeeld Bitcoins kopen of wat is cryptocurrency? Dan raad ik je aan om eerst andere interessante artikelen te lezen of video’s te bekijken over crypto currency.

Bent je er klaar voor om je eerste cryptocurrency te gaan kopen? Dan gaan we nu starten.

Cryptocurrency kopen hoe werkt dat?

Als je digitaal geld wilt aanschaffen dien je de 3 volgende stappen uit te voeren:

Stap 1 – account openen
De allereerste stap is het openen van een gratis en goed beveiligde Bitcoin wallet op blockchain.info. Tenzij je wilt gaan handelen, dan raad ik je de Binance Exchange aan. Hier kun je tegen lage transactie kosten Altcoins met Bitcoin kopen en verkopen. Misschien wil je wel gaan day traden? Daar is deze exchange uitermate geschikt voor.

Stap 2 – crypto wallet aangemaakt
Als het goed is heb je nu met succes een wallet geopend en ben je eigenaar van een digitale portemonnee waar je zo meteen cryptovaluta in kunt bewaren.

Stap 3 – daadwerkelijk cryptovaluta kopen
De laatste en leukste stap is cryptocurrency kopen. Ga nu naar BTCdirect en koop direct Bitcoin of andere verschillende cryptocurrencies met iDeal, dit kan al vanaf 10 euro.

Handelen in cryptocurrency?

Zo als al eerder vermeld in dit artikel kun je dan het beste een account aanmaken bij een cryptocurrency exchange als Binance en start vandaag nog met handelen in verschillende soorten cryptocurrencies, méér dan 100 verschillen soorten cryptovaluta.

Cryptocurrency kopen via Binance-exchange

Wanneer je cryptovaluta op de exchange wilt kopen heb je eerst Bitcoin nodig, althans in deze cryptocurrency kopen handleiding maken we gebruik van Bitcoins.

Stap 1 ga naar BTCdirect

Stap 2 koop het gewenste aantal bitcoin

Stap 3 geef het Bitcoin adres op van uw Binance BTC-adres

Stap 4 betaal met iDeal bij BTCdirect, overigens de goedkoopste van Nederland.

Stap 5 wacht enkele minuten tot maximaal 1 uur.

Cryptovaluta kopen video uitleg

In de volgende video wordt ook stap-voor-stap uitgelegd hoe Altcoins kopen werkt, het is niet moeilijk maar je moet even snappen en dat lukt jou wel.