Bitcoin Meester review

Bitcoin Meester, mijn ervaringen zijn vernieuwend, betrouwbaar, veilig en snel. De cryptocurrency exchange Bitcoin Meester is sinds medio 2017 in Nederland gestart. De cryptohandelbeurs staat bekend om klanten zo veilig en snel mogelijk Bitcoins te laten kopen en verkopen.

Bitcoin Meester crypto trading

Maar ook 24 uur per dag handelen in méér dan 100 verschillende Altcoins is geen enkel probleem en kan allemaal bij deze grote Nederlandse cryptobeurs. Ook kunt u hier Bitcoin kopen met iDeal of maak gebruik van de 8 andere betaalmethodes.

Inmiddels biedt het crypto-bedrijf Bitcoin Meester in totaal 132 verschillende munten aan en deze lijst wordt alsmaar langer!

Hoe werkt Bitcoin Meester?

Bij Bitcoin Meester werken ze laagdrempelig en snel! Het platform is duidelijk vorm gegeven en alles is goed te vinden. Er bestaat een hoge mate van transparantie; over alle kosten die transacties met zich mee brengen zijn zij helder. De kosten staan netjes beschreven in de veelgestelde vragen.

Klantvriendelijkheid staat daarnaast hoog in het vaandel. Waar tot een paar maanden geleden de klantenservice niet verder ging dan via chat, e-mail en telefonisch, breiden zij hun support aanzienlijk uit. Daar lezen we straks meer over!

Ben je er al uit en weet je zeker dat je makkelijk en goedkoop cryptovaluta wilt kopen bij deze Nederlandse crypto-broker? Maak dan een account via de onderstaande button en ontvang tijdelijk hoge kortingen op je aankopen.

Korting ontvangen

Ervaringen met Bitcoin Meester

Wil je binnen 10 minuten Bitcoins versturen en ontvangen? Gebruik dan de Bitcoin meester exchange. (bezoek website).

Het snelste Bitcoin versturen in Nederland doe je bij Bitcoin Meester Nederland.

Dat kan met Bitcoin Meester Nederland. Bovenstaande afbeelding is mijn eigen bewijs van de Bitcoin transactie, die slechts 7 minuten duurde!

bitcoin meester review

Een stukje service bij de klantvriendelijkheid is het uitgebreide fraude detectiesysteem. Uiteraard wijden we hier niet verder over uit, maar bij Bitcoin Meester zijn ze erop gebrand om eventuele fraudeurs er tussenuit te pikken en gedupeerden weer blij te maken.

Bitcoin Meester koopt bij veel verschillende beurzen in. Om deze reden is het nagenoeg ondenkbaar dat zij een ledenstop inlassen of zonder voorraad komen te zitten.

Uitleg video handleiding

In de onderstaande video laat ik zien hoe je bij Bitcoin Meester veilig Bitcoins en Altcoins kunt kopen, verkopen en versturen. Het is makkelijker dan je denkt. Na het bekijken van de tutorial kun jij dit ook.

Account aanmaken
wanneer je vandaag nog een account aanmaakt ontvang je VIP korting

Valutaparen

Eigenlijk is alles mogelijk op het Bitcoin Meester platform. Kopen, verkopen, versturen en storten, het kan allemaal. Wat uniek is, is de any to any exchange. Waar normaal gesproken een munt eerst weer omgewisseld moet worden voor euro’s voordat er een andere munt aangekocht kan worden, kunnen hier de munten gewoon tegen elkaar gewisseld worden. Bitcoin inwisselen voor XRP? Geen probleem, het kan allemaal bij Bitcoin Meester!

Kosten Bitcoin Meester

Over deze kosten gesproken, de standaard fee bedraagt 2%. Bitcoin Meester beloont zijn trouwe klanten die veel handelen graag, want door middel van VIP niveaus is er een korting van in totaal 1,75% te verdienen op de aankoop en verkoop van alle coins.

VIP korting

Op de any to any exchange betaal je de helft van de fee die je voor het kopen en verkopen betaalt. Heb je nog geen VIP korting en betaal je over het kopen of verkopen 2% fee? Dan betaal je voor de any to any exchange 1% fee. Zit je in het hoogte VIP niveau en heb je 1,75% korting? Dan betaal je nog maar 0,25% fee en voor de any to any exchange zelfs maar 0,125%!

VIP-korting claimen

Betrouwbaarheid

Is deze cryptocurrency exchange betrouwbaar? Ja, dat vind ik van wel. Alle informatie over Bitcoin Meester is online te vinden. Het bedrijf is onderdeel van Coin Meester B.V..

Coin Meester B.V. heeft twee bedrijven als gezamenlijk bevoegde bestuurders, namelijk:

 • Mijaza B.V. (62628038), waar M.J. Zandwijken de zelfstandig bevoegde bestuurder is.
 • Boemis B.V. (70583536), waar B. Meuleman de zelfstandig bevoegde bestuurder is.

Het crypto-bedrijf kan op afspraak ook bezocht worden op de Thailandlaan 6 te Aalsmeer.

Buiten deze gegevens wordt er veel geadverteerd door Bitcoin Meester. Misschien heb je ze al voorbij horen komen, maar deze exchange maakt daadwerkelijk reclame op de radio! Daarnaast zijn ze bij het RTL Z programma ‘De Barometer’ geweest.

Klanttevredenheid

Ik gebruik deze exchange nu ongeveer een paar jaar en met tevredenheid. Mijn eigen ervaringen met deze exchange zijn dan ook prima. Helemaal als je zelf makkelijk en simpel cryptomunten wilt kopen met iDeal of andere betaalmogelijkheden is dit echt een handelsplatform voor beginners.

Maar eerst betrouwbaar Bitcoin kopen met iDeal en dan handelen in Altcoins om meer Bitcoin waarde te genereren door actief te handelen in cryptocurrencies.

Stap 1 is een Gratis Bitcoin Meester Account Aanmaken.

Mijn ervaringen zijn dus positief over dit Nederlandse crypto-bedrijf.

Klantenservice

Bitcoin Meester geeft zelf aan dat de klantenservice op werkdagen tijdens kantooruren open is. Het is echter gebleken dat er nogal wat ijverige personen werken die ook in de avond en soms zelfs ’s nachts gewoon nog reageren. Dit geluk hebben we, zo weten we na wat onderzoek, te danken aan slapeloze kindernachten.

De klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Hieronder vinden we een lijstje van de opties:

 • Telefonisch: 085 007 6000
 • Chat
 • Facebook
 • Twitter
 • E-mail: helpdesk@bitcoinmeester.nl
 • WhatsApp: +31 85 007 6000

Daarnaast heeft het team achter deze broker ook een telegram groep. Deze groep is niet zo zeer als helpdesk bedoeld, maar meer voor de gezelligheid en het bespreken van de ontwikkelingen in cryptoland.
Telegram: https://t.me/bitcoinmeester

Cryptocurrency kopen Bitcoin Meester

Kunnen alleen Nederlanders zich aanmelden bij dit platform? Nee hoor, iedereen binnen Europa kan zich vrijblijvend aanmelden op de cryptobeurs! Ze accepteren namelijk digitale betalingen binnen de hele EU.

De internationale naam is echter geen Bitcoin Meester, maar Bitladon en Bitladon is momenteel beschikbaar in het Engels, maar er komen websites aan in nog meer talen. De Poolse, Duitse en Spaanse websites zijn momenteel in een vergevorderd stadium. Zodra deze websites online staan, kunnen we rekenen op de Franse en Italiaanse websites.

Dit laat zien dat Bitcoin Meester serieuze internationale aspiraties heeft en ook daar aan de weg timmert. Wie weet zien we ze over een jaar of 10 wel intercontinentaal? De tijd zal het leren!

Account aanmaken

Veelgestelde vragen Bitcoin Meester beantwoord

 • Wat zijn de handelskosten?
 • Welke betaalmethodes hanteert men en worden hier kosten voor gerekend?
 • Hoelang duurt een uitbetaling in euro op mijn bankrekening?
 • Wat is de minimale investering?
 • Wat is de minimale leeftijd om gebruik te mogen maken van het platform?
 • Hoeveel cryptocurrency’s biedt men aan?
 • Kan ik ook cryptocurrency opslaan/beheren bij Bitcoin Meester?
 • Hoe is de Bitcoin Meester klantenservice bereikbaar?
 • Ontvang ik rente over mijn investering?

Klantenreviews Bitcoin Meester

onderstaand echte Bitcoin Meester reviews door klanten die hier zijn aangesloten.

Bitcoin Meester exchange is een betrouwbare exchange waar ik makkelijk mijn cryptocurrencies kan kopen zonder problemen. Alles wat ik niet begrijp helpt de support van Bitcoin-meester mij mee. Goede en behulpzame mensen, ik raad deze Nederlandse exchange zeker aan.
– Maartje M

bitcoin meester broker reviews

ik maak al sinds 2017 gebruik van deze crypto broker. Simpel en makkelijk in gebruik er is nog iets voorgekomen waardoor ik het niet snapte. Wel is wat kleine dingen maar die kun je dan zelf weer in kennisbank opzoeken. Ik raadt dit gebruiksvriendelijk platform aan voor mensen die willen starten met cryptocurrency.
– Willem-Hendrik J

Ontvang Bitcoin Meester korting wanneer je via mijn butten een account aanmaken bij deze grote en betrouwbare exchange in Nederland.

Account aanmaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *