BitMEX review

BitMEX cryptocurrency Bitcoin exchange bestaat al sinds 2014 en behoort tot één van de beste crypto handelsomgevingen voor de professionele cryptobelegger. Bij dit handelsplatform kan een hefboom worden geplaatst van 1 op 100x. Het inzetten van hefbomen bij BitMEX is een zeer risicovolle strategie. In theorie zou je van 10$ 1000$ kunnen maken omdat er een leverage mogelijk is van 100 keer. Maar helemaal als beginner met cryptocurrency raadt ik dit absoluut niet aan. Ben je al wat bekender in deze wereld dan zou je het een keer kunnen proberen. Uiteraard is alles wat je doet op eigen risico.

BitMEX; de volgende generatie Bitcoin handelsproducten.
Tot 100x leverage.
Handel zonder vervaldatum.
Toonaangevende beveiligingscertificaten.

Website BitMEX bezoeken

Hoe werkt BitMEX?
Om een beter beeld te krijgen hoe Bitmex live werkt, kun je de onderstaande video bekijken. Hierin wordt alles duidelijk uitgelegd. Mocht je na het bekijken van het uitlegfilmpje nog vragen hebben dan kun je deze stellen op de Coingids community.

Als je nog helemaal niet in bezit bent van cryptovaluta of niet bekend bent met handelen in cryptocurrency? Dan is het verstandig om de cryptocurrency kopen voor beginners handleiding eens door te lezen of mijn YouTube video’s te bekijken.

Cryptocurrency (Bitcoin) kopen voor beginners

Gratis BitMEX account openen