BitMEX cryptocurrency leverage exchange: uitleg, ervaringen en review in het Nederlands

BitMEX is een populaire Bitcoin exchange en P2P Trading platform met het meeste handelsvolume in de wereld. Ruim 4 miljard per 24-uur en het volume blijft maar stijgen. Handel in Bitcoin en andere cryptovaluta met een hefboom van maximaal 100x. Razendsnel kopen en verkopen, goedkope transactiekosten, Bitcoin-futures en speciale swaps en alleen beschikbaar op BitMEX.

Hoe werkt BitMEX?

Bekijk de onderstaande video uitleg en begrijp hoe BitMEX werkt. Wanneer er na het bekijken van de videotutorial nog vragen zijn. Dan kun je deze stellen via één van mij contact kanalen.

BitMEX exchange bezoeken

BitMEX klantenservice

De support van Bitmexis ook uitstekend en 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor al jouw vragen over de BitMEX Bitcoin-exchange.

Update Bitmex Exchange!
Het is tegenwoordig mogelijk om bij de leverage exchange te kiezen uit heel veel soorten cryptomunten met de functie leverage trading.

Maar pas goed op! Crypto traden met leverage trading zitten grote risico’s aan verbonden als je niet weet wat je doet. Dat even gezegd te hebben 🙂

Aanmelden handleiding

Als u gebruik wilt maken van de exchange dient u zich eerst te registreren via de website van Bitmex. De registratie kan helemaal anoniem omdat er alleen maar een e-mailadres wordt gevraagd, dit moet overigens wel een geldig mailadres zijn. Want na het invullen van uw email wordt er een bevestigingsmail gestuurd. Hiermee kunt u uw BitMEX account activeren.

Er zitten verder geen limieten aan koop- en verkooporders, wat behoorlijk uniek is. Omdat veel cryptocurrency exchanges limieten instellen voor handelaren en daytraders. De leeftijd moet wel minimaal 18 jaar zijn.