Aanmelden bij Bitvavo

Hoe kun je je aanmelden bij Bitvavo? Misschien denk je erover na om je aan te melden bij Bitvavo. Je bent zeker niet de enige, want deze populaire exchange heeft inmiddels al ruim een miljoen gebruikers. Gelukkig is het aanmeldproces bij Bitvavo eenvoudig ingericht. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van enkele noodzakelijke gegevens en het verifiëren van je emailadres. Klik eerst op de registreren. Als het goed is ontvang je daarna een e-mail. Die wordt verzonden om te controleren of jij daadwerkelijk het persoon bent dat zich aanmeldt. Verifieer je emailadres door te klikken op de link. Vul vervolgens je persoonsgegevens in, zoals je naam, adres en bankrekeningnummer. Stort vervolgens geld op je account om aan de slag te gaan.

Overstappen naar Bitvavo

Misschien ben je op dit moment actief bij een andere crypto exchange of broker en overweeg je over te stappen naar Bitvavo. Of je wilt graag traden bij verschillende aanbieders. Het is geen probleem om over te stappen naar Bitvavo. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en je geld versturen vanaf jouw wallet op de andere exchange/broker.

Hoe verloopt het aanmeldproces bij Bitvavo?

Bitvavo staat bekend als een gebruiksvriendelijke exchange en broker voor zowel beginnende als ervaren crypto traders. Wij hebben een stappenplan gemaakt zodat je er zo snel mogelijk kunt beginnen:
1 Meld je aan en verifieer je e-mailadres
2 Log in met je e-mailadres, wachtwoord en 2FA
3 Klik op de ‘tegoed storten’ knop in het dashboard
4 Vul het bedrag in dat je wil investeren
5 Selecteer de gewenste betaalmethode
6 Klik op doorgaan om de betaling af te ronden
7 Als het goed is staat er nu tegoed op je account en kun je de crypto kopen die je graag wilt
8 Vul het bedrag in dat je wil investeren in de cryptomunt
9 Klik op ‘kopen’

Wil je meer informatie lezen over de grootste en beste exchange Nederland? Ga dan naar de waardevolle Bitvavo handleiding.

Meld je nu aan via deze link en ontvang 1000 euro handelstegoed. Dit is een unieke samenwerking van CoinGids en Bitvavo.