Alle cryptomunten bij Bitvavo exchange

Hoeveel cryptocurrencies zijn er beschikbaar op Bitvavo? Op dit moment zijn er op het platform 200 verschillende cryptomunten beschikbaar. Dit aantal zal in de toekomst waarschijnlijk nog verder toenemen. 200 is eigenlijk nog maar een schijntje vergeleken met het wereldwijde aanbod van digitale valuta. Op dit moment zijn het er al meer dan 10.000! Veel cryptocurrencies werken met blockchain technologie en verzenden transacties decentraal. Het doel van crypto is dat mensen transacties uit moeten voeren zonder bemoeienis van derde partijen, zoals banken, de overheid of een financiële instelling. Dit principe wordt ‘decentraal’ genoemd. Bitvavo kan natuurlijk niet elke munt toevoegen. Het selecteert alleen betrouwbare en populaire coins.

Ga naar de overzichtelijk pagina van Bitvavo met alle cryptocurrencies die zij aanbieden.

Maar wacht! Je kunt je ook eerst aanmelden via deze link om vervolgens 10.000 euro handelstegoed te claimen. Dit is een samenwerking van CoinGids en Bitvavo. Wanneer jij op de hoofdpagina van Bitvavo gaat aanmelden dan krijg je geen duizend euro bonus.

Bitvavo heeft een overzichtelijke interface
De exchange van Bitvavo is geavanceerd, maar toch overzichtelijk en begrijpelijk. Dit maakt het platform erg populair onder beginnende handelaren. Je ziet bijvoorbeeld meteen hoe je een cryptomunt moet kopen of verkopen. Daarnaast biedt de exchange allerlei extra opties, zoals het plaatsen van een stop-loss en een limit order. Al eerder gaven we aan dat Bitvavo zowel een broker als exchange is. Het voordeel daarvan is dat je alles via één platform kan regelen. Wel zo makkelijk!

Bekijk ook de onderstaande video waarin ik uitleg hoe een stop-loss en limit order werkt bij Bitvavo.

Heb je meer vragen over de Bitvavo exchange Nederland? Ga dan naar de uitgebreide Bitvavo-handleiding waarin ik alles behandel.