Cryptocurrency wallet Bitvavo

Heb je een eigen wallet bij Bitvavo? Iedereen die een account aanmaakt bij Bitvavo krijgt een eigen ‘hosted wallet’. Dit betekent dat het platform jouw wallet met digitale munten voor jou bewaart. Uiteraard gebeurt dit op een zo veilig mogelijke manier. Voor elke cryptocurrency ontvang je een nieuwe wallet. Het gebruik van een hosted wallet biedt enkele voordelen, zoals:

  • Het is gratis. Je krijgt de wallet meteen na het kopen van een cryptomunt.
  • Je kunt heel eenvoudig cryptomunten en/of tokens versturen naar andere wallets. Ook het ontvangen van digitale valuta op je Bitvavo wallet verloopt snel en veilig.
  • Je hebt altijd en overal toegang tot je cryptomunten en/of tokens. Ook het verkopen, kopen of verhandelen van cryptomunten is een fluitje van een cent.
  • Het is niet nodig om zelf software te downloaden om jouw crypto te kunnen bewaren

Maak vandaag nog een account aan bij de Bitvavo exchange en ontvang gratis 1000euro handelstegoed. Ga naar deze pagina voor het tijdelijke aanbod.

Heb je meer vragen of wil je meer informatie lezen over de beste exchange Nederland? Ga dan naar de uitgebreide Bitvavo handleiding met ruim 10.000 woorden aan informatie en video’s.