Wie hebben Bitvavo opgericht?

Dat Bitvavo zo’n groot succes is hebben we mede te danken aan oprichters Jelle de Boer en Tim Baardse. Ze richtten het platform op in 2017 en lanceerden het in 2018. Destijds vonden de twee mannen dat er een behoorlijke loof bestond tussen traditionele valuta en digitale valuta. Veel mensen begrepen de materie niet en vonden exchanges en brokers te ingewikkeld. Bitvavo heeft daar verandering in gebracht en wil graag concurreren met banken en financiële instellingen. Iedereen moet kunnen handelen in crypto.

Meer dan 1 Miljoen Bitvavo gebruikers

Het idee van een toegankelijk Nederlands crypto platform bleek een gouden zet. Inmiddels telt Bitvavo meer dan een miljoen gebruikers uit 27 landen. En wist je dat klanten in 2022 voor meer dan 10 miljard euro per maand verhandelen bij Bitvavo? Overigens bevindt het kantoor waar Jelle de Boer en Tim Baardse hard aan het werk zijn zich op de Keizersgracht 281 in Amsterdam.

Lees ook alle ervaringen met Bitvavo.

In samenwerking met mijn platform CoinGids krijg je nu tijdelijk bij Bitvavo 1000 euro handelstegoed als jij je nu aanmeld via deze unieke link.

Meer handige informatie nodig of andere vragen over de beste crypto exchange van Nederland?

Bezoek dan de Nederlandse Bitvavo handleiding ga naar de veelgestelde vragen pagina waar al jouw vragen beantwoord wordt.