Wanneer is Bitvavo opgericht?

Bitvavo werd opgericht in 2017 en kent sinds die tijd enorme groei. Het streven van oprichters Tim Baardse en Jelle de Boer was om de kloof tussen traditionele en digitale te verkleinen. De twee heren stelden een ambitieus team samen om het Bitvavo platform ijzersterk te maken. We kunnen wel zeggen dat dit is gelukt. Innovatie staat er centraal, maar het team kijkt ook naar het verleden. Van sommige lessen uit het verleden kun je immers veel leren. Bovendien creëert het de mogelijkheid om nieuwe wegen in te slaan.

Al met al is Bitvavo opgericht met de volgende drie doelen:
1. Zoveel mogelijk transparantie creëren op de markt: Oftewel: eerlijkheid en openheid.
2. Zo toegankelijk mogelijk zijn: Zowel beginnende als ervaren crypto investeerders moeten gebruik kunnen maken van het platform
3. Vooruitstrevend en vooruitziend zijn. Het team achter Bitvavo gelooft dat digitale valuta de toekomst heeft.

Ontvang tijdelijk 1000euro handelstegoed!
In een prachtige samenwerking met CoinGids krijg je nu bij Bitvavo exchange 1000 euro handelstegoed als je een vrijblijvend account aanmaakt via deze speciale en unieke link. Als jij je gewoon aanmeld ontvang je de duizend euro niet.

Meer waardevolle informatie nodig of andere vragen over de grootste en beste crypto exchange van Nederland? Ga dan naar Bitvavo kennisbank (Nederlandse handleiding) of de veelgestelde vragen overzicht pagina.