Bitvavo reviews

Nederlands review overzicht van alle geschreven Bitvavo reviews.

Bitvavo wordt beoordeeld met ★★★★★ afkomstig van ‎3.547 reviews.

Start vandaag nog met handelen bij de grootste en goedkoopste Nederlandse cryptobeurs en ontvang 1000 euro gratis handelstegoed via deze link.

Overzicht Bitvavo reviews

Trustpilot
https://nl.trustpilot.com/review/bitvavo.com

Lees ook de meest complete Bitvavo handleiding van Nederland.

Bitvavo review 1

Beste Nederlandse crypto platform. Een handige Bitvavo app. Zou ook mooi zijn als er nog een uitbreiding komt zodat je ook de analyse tools van eerde onderdelen kan gebruiken op je mobiele telefoon. Tarieven voor handelen (transactiekosten) zijn ook erg netjes en volgens mij de laagste van Nederland!

Bitvavo review 2

Bitvavo, is een crypto platform voor de beginnende leek zo als ik en gevorderde trader.
Één van de betere Nederlandse exchanges op dit ogenblik.
De bitvavo-app werk heel goed: snel, veilig, makkelijk, betrouwbaar en zeer overzichtelijk.
Een wanneer je vandaag een account aanmaakt via deze link krijg je 1000-euro handelstegoed geheel gratis.
Wanneer je dan bitcoin of andere cryptocurrencies gaat kopen betaal je geen transactiekosten.

bitvavo reviews

Bitvavo review 3

De Bitvavo cryptobeurs is heel erg goed bezig met haar ontwikkelingen. De tarieven / handelskosten voor het kopen en verkopen van cryptovaluta zijn goed en transacties worden razendsnel uitgevoerd. Ik en mijn vrouw waren zelf ook erg onder de indruk over hoe snel externe wallets (als je crypto wilt overmaken naar bijvoorbeeld Binance-wallet of een andere exchange wallet) geverifieerd worden: dit duurde soms maar een paar minuten. Als je eerder Litebit-exchange gebruikte en daar vandaan komt is dit een hele opluchting, ga zo door, mijn vrouw en ik zijn super tevreden!

Bitvavo review 4

Beste Nederlandse exchange en app die ik in mijn twee jaar crypto tijd gebruikt heb. Wel zou het handig zijn als de winst en verlies precies wordt aangegeven in euro’s en niet op je totale vermogen.
Op dit moment moet je dus zelf alles bijhouden qua investeringen. Niet super handig maar wel redelijk te doen.

Bitvavo review 5

Hallo mede crypto investeerders, hierbij mijn Bitvavo review. Wat een gezeur over dat Bitvavo-exchange geld aan ons verdient, zonder de exchanges en brokers kunnen wij helemaal niet handelen, mensen moeten (vind ik) niet klagen over dat ze kosten moeten betalen over het kopen en verkopen van cryptocurrency, dit is normaal. Als je in aandelen doet, moet je dit ook betalen.. maar dat is vaak 10x duurder.. dus Bitvavo, ga zo door en blijf ontwikkeling.