Bybit review

Bybit cryptocurrency exchange voor margin trading

Bybit Exchange> betrouwbaar? Voor het handelen in cryptocurrencies zoals bitcoin en ethereum kun je eigenlijk niet om ze heen: de exchanges. Terwijl je voor de handel in gewone aandelen in principe beperkt bent in je keuze, zijn er voor het handelen in cryptocoins diverse mogelijkheden. Het grote voordeel is echter wel dat elke exchange zijn eigen pluspunten heeft. Zo kun je bij de ene exchange profiteren van lagere fees en biedt de ander de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen wallet.

Bybit is echter een bijzondere exchange, al was het alleen maar vanwege de mogelijkheid om met een hefboom-functie extreem hoge winsten te behalen.

ByBit exchange

Bybit is een exchange voor cryptocoins. Opvallend genoeg kun je hier ook gebruik maken van de hefboomfunctie. Terwijl je bij veel exchanges ook gebruik kunt maken van de hefboom-functie, werkt het bij Bybit toch even anders. Waar het normaal gesproken gaat een een factor 30 is het nu juist 100 maal. Deze hefboomwerking heeft dan betrekking op BTC / USD op eeuwigdurende contracten. Om het geheel in goede banen te leiden biedt deze exchange de gehele week meertalige ondersteuning aan zodat men op elk moment van de dag kan rekenen op de juiste support.

App IOS en Android

De crypto-exchange beschikt ook over een handige app. Deze is beschikbaar voor IOS en Android. Wel die je eerst een account aan te maken bij Bybit exchange alvorens je gebruikt kunt maken van de crypto-app.

bybit app downloaden
Wanneer je gebruik wilt maken van de Bybit-app is eerst registreren noodzakelijk.

Ga naar account aanmaken en registreer je geheel vrijblijvend zonder verplichtingen.

Veiligheid

Bybit onderscheidt zich als exchange op twee bijzondere punten. Allereerst is er sprake van een extreem hoge snelheid waarmee transacties worden verwerkt. Deze zijn gemiddeld tien keer sneller dan hetgeen is voorgeschreven. Daarnaast heeft Bybit bijzonder veel veiligheidsmaatregelen genomen, is er sprake van een professionele benadering van het risicobeheer en maakt men gebruik van een zeer gebruiksvriendelijke interface.

Bezoek Bybit-exchange >

Door deze belangrijke aandachtspunten te bundelen kan men zich ook concentreren op hetgeen de beleggers belangrijk vinden. Zo is transparantie een hot item, richt men zich ook op het verstrekken van actuele informatie en zorgt men voor een aangename ervaring aan de kant van de gebruikers.

Bybit hefboom uitleg

Veel exchanges bieden gebruikers de mogelijkheid om te profiteren van de hefboomfunctie. Dit komt er in het kort op neer dat je met een beperkte inleg ervoor kan kiezen om je winst te maximaliseren door het instellen van een hefboom. Zo kun je ervoor kiezen om te beleggen met een hefboomfactor 20. Is je winst dan bijvoorbeeld 10 euro, dan wordt dit door het hefboomeffect geen 10 euro, maar 200 euro. Dit kan erg lucratief zijn, maar het gevaar is dat je ook kunt verliezen. De hefboomfunctie verzwaard in dat geval het verlies.

Bybit video handleiding

Ook Bybit biedt de mogelijkheid om te werken met een hefboom. Terwijl veel exchanges een maximum hefboom-effect van 30 hanteren, kun je bij Bybit kiezen voor een factor 100. Dat klinkt interessant, maar dat kan ook een behoorlijk groot verlies opleveren.

Bybit website bezoeken >