Cryptocurrency Tools

Cryptocurrency tools overzicht met een lijst van A tot Z.

Bitvavo

Makkelijk en veilig cryptocurrency kopen met iDeal doe je bij de Bitvavo Exchange. Geen technische kennis vereist en crypto wallets worden automatisch en gratis aangemaakt.

Klik hier en bezoek de website van Bitvavo.

Nano Ledger S

Als je van plan om best een groot bedrag te gaan investeren in cryptocurrency en dit vast wilt houden voor de lange termijn. Dan is het aan te raden om een Hardware Wallet aan te schaffen voor 100% veiligheid van jouw cryptovaluta. Een goede en betrouwbare hardware wallet is de Nano Ledger S.

Ga hier naar de officiële website van Nano Ledger S

Binance

Wil je zelf met Bitcoin Altcoins kopen, verkopen of regelmatig traden? Maak dan gebruik van de Binance Exchange. De meest gebruiksvriendelijk en snelste Altcoin exchange wereldwijd. Met verschillende valuta-markten, trading pairs en veel BTC-volume.

Ga naar de website van Binance.

Tradingview

Wanneer je echt wilt gaan verdiepen in Technische Analyses is de Tradingview tool een musthave. Je kunt gebruik maken van veel verschillende soorten Trading Indicatoren. Bekijk ook technische analyses van andere traders.

Klik hier en maak een gratis account bij Tradingview.

BitMEX

Ben je van plan om te gaan shorten met Bitcoin? Dan is het BitMEX platform hiervoor uitermate geschikt. Je kunt ook long-posities innemen. Het werkt met hefbomen van 1 tot 100. Deze exchange tool om short- of long te gaan met cryptocurrency is wel voor gevorderden.

Ga naar de website van BitMEX