Cryptocurrency voor beginners en gevorderden

Coingids is dé plek voor iedereen die zich bezig houdt met Cryptocurrency, Blockchain, Mining, Smart Contracts, ICO’s, FinTech en andere gerelateerde cryptocurrency onderwerpen. Voor mensen die meer willen leren over cryptocurrency kopen, verkopen en Blockchain technologie.

Instructievideo’s over Cryptocurrency, regelmatig maak ik nieuwe uitleg filmpjes over cryptocurrency. Als je het leuk vind kun je je abonneren op mijn YouTube kanaal.

Cryptocurrency trading; ik laat alleen zien hoe ik het doe, dan is het aan jou om dat te volgen of niet.

Start met handelen in cryptovaluta en maak een account aan bij de grootste cryptocurrency exchange van de wereld: Binance en is sinds kort beschikbaar in het Nederlands.

Start met handelen

Wanneer je op de bovenstaande button klikt wordt je doorgestuurd naar de Binance website en daar klik je dan op ‘account aanmaken’ of ‘registreren’ wanneer je dit succesvol hebt gedaan kun je starten met traden. Om er een beter beeld van te krijgen heb ik een basis video gemaakt voor jou als eventueel beginner.

Cryptovaluta kopen hoe werkt dat?

Ben je nog niet zo bekend met digitale valuta en wil je stapsgewijs hierin aanraking mee komen? Klik dan hier en lees de complete cryptocurrency kopen handleiding voor beginners.

Met vriendelijke groeten,

Coen van Coingids

P.S. mocht je nog vragen hebben over Cryptocurrencies, Blockchain, Bitcoin, Minen, Exchanges, Trading, Altcoins (alle andere cryptomunten behalve de Bitcoin), ICO’s en andere gerelateerde cryptocurrency onderwerpen? Dan kun je deze altijd stellen op het community forum van Coingids met al méér dan 1017 leden in slechts 3 maanden tijd. Je bent van harte welkom!

✓ Schrijf u nu in voor mijn persoonlijke nieuwsbrief:

Hardware Wallets

Bewaar je Bitcoin, Ethereum, Litecoin en eventuele andere Altcoins op de meest veilige manier en maak gebruik van een Hardware wallet.

ICO’s (initial coin offering)

Het woord ICO is de afkorting van Initial Coin Offering wat in de cryptocurrency wereld betekent wij (jij en ik) één van de eerste kunnen investeren in bedrijf die een nieuwe coin of token gaat lanceren. Vaak een korte periode na de ICO-ronde is de cryptomunt verhandelbaar op de crypto exchanges. Lees hier meer over ICO’s.

Cryptocurrency Exchanges

Een exchange is een platform waar je met Bitcoin, Altcoins kunt kopen en verkopen. Het is dus handig als je al Bitcoin hebt, dan kun je dit versturen naar één van tientallen verschillende cryptocurrency exchanges. Ben je nog niet in bezit van Bitcoin maar wil je dit wel graag kopen of uitleg hier over? Maak dan gebruik van de BTC-kopen beginnershandleiding.