IOTA (MIOTA)

Wat is IOTA coin en hoe werkt het? Waar kan ik deze cryptomunt kopen? Veel gestelde vragen over de geniale IOTA (MIOTA) coin. De iota is een decentrale technologie. Door geen gebruik te maken van blockchain maar met het protocol Tangle. Hiermee heeft IOTA een decentraal netwerk gemaakt waarop u informatie en andere soorten waardes kunt uitwisselen met behulp van slimme computers en dat zonder transactiekosten (fees).

Website
Forum
Explorer
Explorer 2
Klantenservice
Livechat
Broncode

Hoe werkt IOTA coin?

Koersinformatie en meer handige statistieken vind u in de volgende grafiek:


Uitleg IOTA kopen

Bent u van plan om iota coins te kopen maar weet niet hoe? Volg dan het onderstaande stappenplan en kom vandaag nog in bezit van deze cryptocurrency.

Stap 1
Registreer u als eerste bij de Binance exchange. Het is vrijblijvend en kost geen geld maar om de IOTA te coin te kunnen kopen bent u wel verplicht om u hier te registreren.

Account aanmaken bij Binance

Stap 2
Stort of verstuur Bitcoin naar uw Binance BTC adres.

Stap 3
Klik in het menu op linksboven op ‘Exchange’ en vervolgens op ‘Advanced’.

Stap 4
Klik nu rechtsboven op BNB/BTC en selecteer IOTA/BTC en plaats een kooporder. Klaar, u bent in bezit van iota’s.

Ging het u misschien toch te snel of ziet u het liever in beeldvorming? Bekijk dan de onderstaande instructievideo waarin ik u laat zien hoe ik cryptocurrencies koop en verkoop bij de Binance Exchange.

Stap 1 registreren Binance exchange

IOTA wallet downloaden

Opzoek naar een veilige en originele IOTA wallet? Omdat deze cryptomunt vrij nieuw is, zijn er nog weinige goede wallets beschikbaar. Daarom raden we u ook aan om gewoon een account aan te maken bij de Binance exchange, hier Bitcoin heen versturen en dan via het handelsplatform een kooporder plaatsen voor IOTA coin.

U kunt ook even de bovenstaande instructievideo bekijken waarin ik uitleg hoe u verschillende soorten cryptocurrencies bij deze exchange kunt kopen en verkopen.

Wilt u toch liever een iota wallet? Bekijk dan deze pagina voor een overzicht van online, app en desktop wallets.