Monero (XMR)

Wat is monero XMR cryptocurrency? Monero is een zéér betrouwbare, veilige, privé en niet te traceren cryptomunt. Het is heel makkelijk te gebruiken en iedereen mag gratis deelnemen. Als u Monero in bezit heeft bent u uw eigen privacy bank en beheert alles helemaal zelf. U bent verantwoordelijk voor uw digitale Monero geld.

Website
Forum community
Explorer
Explorer-2
Klantenservice
Livechat
Broncode

Monero coin kopen

Wel of niet XMR kopen? Wat maakt Monero nou echt bijzonder? Antwoord:Dat alle rekeningen en transacties die u uitvoert met Monero XMR niet traceerbaar zijn. Een verhaal doet de ronde dat de coin groot is geworden door veel crimineel geld.. inderdaad om het niet te traceren is :). Maar goed wat doet het er toe, het is naar mijn inziens een hele goede Altcoin.

Wilt u Monero XMR kopen met iDEAL, Bancontact of SEPA? Dat kan heel makkelijk bij de Nederlandse LiteBit exchange, veilige en betrouwbaar.

Monero XMR kopen

Mocht u niet weten hoe u cryptocurrency kunt kopen bij een crypto exchanges? Bekijk dan de onderstaande videohandleiding waarin ik u stap voor stap uitleg hoe u in bezit kunt komen van verschillende soorten cryptocurrencies.

Monero koersinformatie

In de onderstaande monero-grafiek worden de volgende elementen weergegeven: Prijs in dollar ($) en in Bitcoin (BTC), volume laatste 24-uur, marktkapitalisatie, aantal coins, ranking en de hoeveelheid procenten in de plus of min.


Monero kopen