DEXTools Nederlandse handleiding

DEXTools is gemaakt voor cryptocurrency traders die gebruik maken van Uniswap, Pancakeswap of Sushiswap. Met de apps van DEXTools krijgen je resultaten op de crypto beurzen een flinke boost. De verschillende tools worden gevoed met informatie van slimme data analisten. Je krijgt hulp bij het ontwikkelen van unieke handelsstrategieën, bij het voorsorteren op marktbewegingen en te zoeken naar de beste spreiding van je investeringen.

Je kunt de best presterende portefeuilles kopiëren en naar je eigen wensen configureren. DEXTools is gebaseerd op PANCAKESWAP, UNISWAP en SUSHISWAP, gedecentraliseerde exchanges (DeFi), die werken met behulp van het Euthereum netwerk. Duizelt het al? Als je deelneemt aan het kennisnetwerk en de DEXTools gaat gebruiken leer je de crypto markt snel beter kennen.

DEXTools bouwt aan de toekomst

Het zal niet zo heel lang meer duren voordat handelen in cryptovaluta de gewoonste zaak is van de wereld. DEXTools doet er alles aan om die ontwikkeling te ondersteunen en daar een rol in te spelen. Niet alleen door navigeren in het moeras van decentrale valuta gemakkelijker en intuïtief te maken, maar ook veiliger en voorspelbaarder.

Op het moment dat dit mogelijk is kan iedereen kennismaken met de handel in crypto valuta. Natuurlijk is daarvoor veel achtergrondkennis nodig. Maar met DEXTools wordt die ook ontsloten. Niet door ingewikkelde termen te gebruiken, maar in voor iedereen begrijpelijke oplossingen.

Handelen op basis van DEXTools

DEXTools geeft je toegang tot een enorme hoeveelheid informatie, en biedt mogelijkheden om die te analyseren en inzicht te krijgen in de ontwikkelingen. Daardoor kun je van elk project snel de ins en outs achterhalen. Met DEXTools heb je dus toegang tot een wereld aan kennis en informatie, die helpt om te voorkomen dat je het slachtoffer wordt van het nemen van beslissingen op basis van verkeerde of onjuiste informatie.

Door DEXTools te gebruiken ben je automatisch lid van een krachtige community. Geen enkele vraag over crypto valuta blijft onbeantwoord, zodat je leert om met vertrouwen te handelen.

dextools

De standaard van DEXTools

DEXTools is te beschouwen als een modern ecosysteem, dat intuïtief kan worden gebruikt om jouw handelsbeslissingen op een onnavolgbare manier te realiseren. Je hebt alle mogelijke soorten handelsplatformen tot je beschikking. Het doet er niet toe om welke platformen het gaat of met welke blockchain technologie er wordt gewerkt.

Met DEXTools is het mogelijk om vanaf één dashboard te analyseren en te handelen. Je moet de apps zien als een gereedschapskist, waar alle tools voor het grijpen liggen. Dat zijn portefeuille apps, platforms om in te zetten en tools om de opbrengsten te voorspellen. En dat alles is toegankelijk vanaf één centrale plaats.

De geschiedenis van DEXTools

De wereld van de handel in cryptovaluta is er één van niche oplossingen. Het is telkens weer de vraag wat de volgende stap is in de ontwikkelingen, en meestal is die afhankelijk van de volgende technische vernieuwing. Bij DEXTools gaat het er niet om wat de volgende ontwikkeling is, maar om de ervaring van het handelen in crypto valuta. Die stond ook al centraal bij de testversie van DEXTools, die in beperkte kring kon worden getest.

Door de reacties op die DEXTools beta-versie werd duidelijk dat men met iets unieks bezig was.

Langzamerhand werden steeds meer mensen bij het project betrokken. Er werd veel over DEXTools gesproken en het werd duidelijk dat er niet per se één app moest komen, maar veel meer een portal, waar gebruik kan worden gemaakt van een heleboel verschillende tools, die vanuit verschillende hoeken worden ontwikkeld.

Deze portal heeft veel weg van een marktplaats. Het ontwikkelen van deze marktplaats is ambitie van het team geworden. Die gaat niet meer uit van één handelsplatform, maar ziet het als uitdaging om een intermediair te zijn.

Ontwikkeling van een centrale hub

Zoals al eerder is aangegeven, is de enorme veerkracht van het DEXTools systeem, het feit dat het wordt gevormd doordat verschillende componenten samenwerken. In de crypto omgeving is het mogelijk om naast het verzamelen, schalen en ontsluiten van data, samen te werken met zeer krachtige projecten en technieken. Het succes van DEXTools is in die context afhankelijk van twee dingen.

Ten eerste of het lukt tools te ontwikkelen waarmee effectief betrouwbare voorspellingen kunnen worden gedaan over marktontwikkelingen.

Ten tweede is het cruciaal, dat alle tools de vertaalslag maken van de ingewikkelde crypto terminologie naar consumententaal. Alleen dan wordt het handelen in cryptovaluta losgekoppeld van de technologie.

DEXTools apps

Dat klinkt heel lastig, maar in feite is het niet zo vreselijk moeilijk om uit te leggen wat daarmee wordt bedoeld. Het gaat erom dat DEXTools bestaat uit apps die zo simpel te gebruiken zijn, dat de gebruikers het handelen in crypto valuta niet meer als een technische uitdaging hoeven te zien.

De apps moeten zo krachtig in vanzelfsprekend zijn, dat iedereen die dat leuk vindt, actief kan worden op de markt van de cryptovaluta. Dat kan met een centrale hub komt, qua uitstraling en bedieningsgemak vergelijkbaar is met grote partijen als bol.com en Amazon.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Leider zijn in de ontwikkeling van zo’n krachtige infrastructuur voor DEXTools brengt een zware verantwoordelijkheid met zich mee. Want er worden zeer hoge eisen gesteld aan de integriteit van de data, de veiligheid en beveiliging, toegankelijkheid en het bedieningsgemak.

DEXTools heeft het doel om de basisfunctionaliteit te bouwen, waar de participanten van het platform als het groter wordt, gebruik van kunnen maken. Dat vraagt om een open blik jegens alle deelnemers.

Het enige doel is daarom, om te zorgen voor een standaard oplossing voor alle vormen van het handelen in crypto valuta. Die kunnen worden benaderd met allerlei interne en externe apps.

Het einddoel is belangrijk, niet de weg er naartoe

Als je iets wilt gaan doen met de apps van DEXTools, is het goed om het uiteindelijke doel voor ogen te houden. Dat is, dat er een standaard wordt ontwikkeld die inzicht biedt, mogelijkheden heeft om te handelen tussen allerlei verschillende platforms, de klant beschermt en tegelijk werkt aan scholing op het gebied van crypto. Het slagen van DEXTools zal niet worden afgemeten aan de succesvolle implementatie van één van de apps, of aan aandacht in de media. DEXTools is pas een succes als er een betrouwbare infrastructuur is ontstaan, die de optelsom is van de beste en meest geavanceerde technologieën die beschikbaar zijn voor eindgebruikers.

Het succes zal logischerwijs dus ook niet op korte termijn worden behaald. Het begint bij datgene waar al geruime tijd aan is gewerkt, namelijk het zoeken naar en binden van partners, die mee willen werken aan DEXTools. Ondertussen blijven er voortdurend nieuwe apps ontwikkeld worden, die betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Die veiligheid is ongelofelijk belangrijk. Het is inmiddels gelukt om een flink aantal partnerships tot stand te brengen.

Als de concrete resultaten van die samenwerkingen klaar zijn, zal het voor veel geïnteresseerden een stuk duidelijker zijn wat het uiteindelijke doel is van DEXTools. In die zin zullen de apps die al klaar zijn, zeker voor een versnelling van de ontwikkeling van de hub gaan zorgen.

De DEXTools Standaard

Als je het voorgaande goed hebt begrepen, zal je hebben ontdekt dat de crux bij DEXTools ligt op het gebied van decentraal handelen. De Engelse term daarvoor is DeFi (Decentral Finance). De hub die DEXTools daarvoor aan het ontwikkelen is moet de nieuwe standaard worden voor deze vorm van handelen. Die standaard heeft betrekking op zowel de functionaliteit als de integriteit.

DEXTools wil daarmee dezelfde impact hebben voor DeFi als blockchains in het verleden hebben gehad voor het versturen van informatie en waarde. Wie geïnspireerd is geraakt door de visie van DEXTools, kan zich bij de hub aanmelden en de eerste tools uittesten. Dan ben je één van de koplopers op het gebied van het handelen in crypto valuta van de toekomst.