Fees bij cryptocurrency exchanges | Kosten per koop- of verkooporder van crypto

Wanneer je cryptocurrencies bij cryptocurrency exchanges of crypto brokers gaat kopen of verkopen dan betaald je in veel gevallen (met uitzondering van speciale acties) een fee (transactiekosten). Fees zijn kosten bij koop- en verkooporders die je uitvoert op een exchange of bij een broker.

Onderstaand een handig alfabetisch overzicht van de top 10 cryptocurrency exchanges met bijbehorende fees overzichten.

Fees betalen bij het versturen van cryptocurrency

Niet alleen bij het kopen en verkopen van cryptocurrencies moet je fees betalen. Ook betaal je vaak transactiekosten (fees) wanneer je bijvoorbeeld Bitcoin van Bitvavo naar Binance verstuurd. Maar er bestaat ook een alternatief voor het versturen van gratis cryptocurrency en die leg ik in de onderstaande video uit.

In het uitleg filmpje laat ik overigens ook zien hoe je veilig en betrouwbaar cryptocurrency kunt versturen wanneer je gebruikt maakt van de Nederlandse Bitvavo exchange en de grootste cryptohandelsbeurs van de wereld Binance.

Fee tip!
Let goed op waar je Bitcoin of altcoins gaat kopen en verkopen. Sommige brokers en exchanges rekenen extreem hoge fee kosten van soms wel 10%. Verder is het natuurlijk aan jou de keuze wat je doet. Ik wil je er alleen maar even voor waarschuwen anders is het zonde van je geïnvesteerde geld.

Wil je echt goedkope fees van maximaal 0.25%!?
Maak dan gebruik van de Bitvavo exchange uit Amsterdam. Dit crypto bedrijf biedt meer dan 10 betaalmogelijkheden aan waaronder iDeal en is de goedkoopste cryptobeurs van Nederland en België. Tevens hebben ze een tal van beveiligingsopties zoals e-mailbevestiging, 2FA verificatie, 06 protectie en meer beveiliging mogelijkheden. Niet voor niets zijn zij het snelst groeiende cryptobedrijf van Nederland.

Tijdelijk heeft Bitvavo ook een mega actie!
Je krijgt namelijk 1000 euro gratis transactietegoed ondanks dat de fees (maximaal 0,25%) al zo laag zijn!