Masternodes

Wat is een masternode? Een masternode gebruikt dezelfde wallet software als een gewone node met dezelfde blockchain technologie. Alleen een masternode voert extra diensten uit op het blockchain netwerk. Een paar voorbeelden van die extra diensten zijn een verhoogde privacy op transacties. Directe transacties ook mogelijk met masternodes. Daarnaast heeft het als specifieke eigenschap een gedecentraliseerd begrotingssysteem. Er zijn nog een aantal voordelen als je deze vergelijk met een normale node.

Geld verdienen met Masternodes?

Voor het leveren van alle aangeboden diensten worden masternoden (eigenaren) ook beloond. Dit kan dienen als een passief inkomen aan de masternode eigenaren en kan resulteren op goede verdiensten.

Kosten Masternode op te zetten

De kosten om een goede masternode op te zetten variëren vaak en dit komt door de waarde van de cryptomunt die dagelijks 24 uur per dag omhoog en omlaag gaat. Hieronder ziet u de kosten van een DASH, PIVX, Chaincoin en ION Masternode.

Prijzen masternodes:
DASH – 1000 DASH
PIVX – 10.000 PIVX
Chaincoin – 1000 CHC
ION – 20.000 ION

DASH en PIVX masternodes

De meest gebruikte en beste masternodes zijn natuurlijk DASH en PIVX. Deze twee cryptocurrencies hebben de beste code geschreven achter de masternode.

Zelf Masternode maken?

Hoe maakt u een masternode? Voor meer informatie over hoe u Masternodes kunt maken en opzetten verwijs ik u graag door naar website van Dash. Hier vindt u een complete handleiding masternodes maken.

Wat zijn Masternodes en hoe kunt u er geld mee verdienen?