Hashrate: Bitcoin mining en computerkracht

Wat is hashrate? Een Hashrate meet hoe krachtig een Bitcoin miner van een computer is. Deze rekent precies het aantal keren uit dat een ‘hash-functie’ berekend kan worden en dat allemaal binnen 1 seconde. De hoeveelheid aan verwachte beloning is voor de miner gelijk aan de hashrate.

Geld verdienen met Minen?
Hashrate kopen.

Een hash-functie neemt eerst een ‘invoer’ van een willekeurige lengte en produceert daarna een ‘uitvoering’ van een gespecificeerde lengte. Bij Bitcoin mining wordt de hash-functie SHA-256 gebruikt. Alle hash-functies zijn deterministisch, dat wil zeggen dat dezelfde invoering altijd dezelfde uitvoering produceert.

Op het moment van schrijven bestaan er al computers die méér dan een biljoen berekeningen per seconde kunnen uitvoeren.

Door de onderstaande video te bekijken weet u binnen een paar minuten nog beter wat een Hashrate is en welke functie het heeft bij bijvoorbeeld Bitcoin mining.

Hashrates kopen

Doe mee met Cloud Mining en koop vandaag nog uw eerste Hashrate(s). Er zijn al meer dan 1.200.000 mensen aangemeld bij ’s werelds grootste hashpower aanbieder Genesis Mining. Starten kan binnen enkelen minuten..

Het is heel eenvoudig: uw mining contracten zijn al opgesteld en worden actief na betaling in dollars of in BTC. Wanneer u uw account hebt geverifieerd, kunt u uw eerste coins gaan verdienen via de Genesis Cloud Mining-service!

Genesis Mining Handleiding / Stappenplan