Wat is Genesis Mining?

Genesis Mining is een Bitcoin en Altcoin cloud mining service waarmee u veilig en makkelijk hashpower kunt kopen om vervolgens te kunnen starten met het minen van Bitcoins, Ether, Litecoin of andere cryptocurrency. Het voordeel hiervan is dat u geen technische kennis nodig bent en niet een dure investering hoeft te doen in de mining software- en hardware.

Het Genesis Mining team bestaat uit mining experts en deskundigen met uitgebreide kennis over cryptocurrency mining. Daarnaast is het bedrijf ook oprichter / partner van Logos Fund, het eerste officiële Bitcoin Mining-fonds in de wereld. Sinds de oprichting in december 2013 kent Genesis mining ongekende groei. Op dit moment maken al méér dan 500.000 mensen gebruik van Genesis mining-service.

Update Genesis-Cloudmining
Het is weer mogelijk om tijdelijk hashpower contracten te kopen voor Zcash en Ethereum mining.

Starten met Genesis Mining

Tip: gebruik mijn promotie code bDgV0i en krijg 3% korting op alle soorten Hashpower.

Hoe werkt Genesis Mining in praktijk?

Het is eigenlijk heel simpel en makkelijk. Wanneer u een mining-contract heeft gekozen wordt deze toegevoegd aan uw Genenis Mining profiel en kunt u direct starten met delven van Bitcoin, LTC, Ethereum of andere soorten cryptocurrencies, afhankelijk van u gekozen contract. Betalingen van contracten kunnen worden voldaan met creditcard, Bitcoins, Ethers of Litecoins.

De actie code – bDgV0i – geeft u 3% korting op uw hashrate aankopen.

Bitcoin mining winstgevend of niet?

Welk Genesis Mining pakket u ook kiest, de winstgevendheid is gegarandeerd. Dit komt mede door de nieuwste technologieën. Geen wachttijden of downtime, wat betekent dat u zelfs geen seconde verspilt tijdens het minen. Tijd is erg kostbaar op de Bitcoin mining markt!

Update Genesis Mining

Ik ben nu een goede maand bezig met Genesis Mining en mijn eerste uitbetaling is een feit. Een week geleden is er 17 dollar in Ether coins naar mijn Ethereum wallet verstuurd. Onderstaand heb ik een screenshot geplaatst voor het bewijs van inkomsten door cloudminig.

Gebruik mijn promotie code: bDgV0i en krijg 3% korting op Genesis Mining contracten.

Beginnen met Genesis Mining

Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik deze graag.

Succes!

15 gedachten over “Wat is Genesis Mining?”

  • Genesis mining is naar mijn eigen ervaringen erg betrouwbaar. Alleen je moet niet denken als je vandaag 1000$ hashpower koopt dat je volgende week rijk bent.

   Investeren in cloud Mining moet je zien als lange termijn investering. Niet voor niks zijn de meeste contracten twee jaar.

   Daarnaast zijn er weinig tot geen risico’s. De contracten zijn namelijk ook een eenmalig investering, je zit dus nergens aanvast.

   De cloudmining-service betaald dagelijks uit. Wel is het zo dat bij Monero, Ethereum en Bitcoin minen een minimaal aantal cryptocurrency gemined moet worden voordat je deze kunt uitbetalen.

   Heb nu al 1x Ethers uitbetaald gekregen, dit laat ik ook wel zien in mijn video’s. Monero verwacht ik deze week mijn eerste uitbetaling.

   De opbrengsten van Zcash-mining worden wel dagelijks verstuurd naar je (Hardware) wallet.

   Ik persoonlijk laat het versturen naar mijn Coinbase exchange.

   Beginnen met Genesis Mining

   Tip gebruik mijn speciale code voor drie procent extra korting bDgV0i

   Beantwoorden
 1. Als je bijvoorbeeld Hashpower koopt en je moet daar 50 dollar voor betalen, is dat dan een eenmalig bedrag of een maandelijks bedrag. Ik kan dat ook niet op de site van Genesis vinden. Is het mogelijk dat jij hier meer duidelijkheid over kan geven.

  Beantwoorden
  • Alle cloud mining contracten bij Genesis Mining zijn op basis van een eenmalig bedrag en vaak duurt het mining-contract 2 jaar.

   Wellicht is jouw vraag nu beantwoord. Mocht je nog ergens weer niet uitkomen, laat het mij dan even weten.

   En mocht je hashpower gaan kopen.. gebruik dan de volgende Genesis Mining code bDgV0i voor 3 procent korting op Hashpower aankopen.

   Hashpower kopen

   Beantwoorden
 2. Ik vind je uitleg wat summier.
  Je kan veel uitgebreider ingaan wat minen nu precies is. Ik ben een leek en weet het nu nog steeds niet precies. Verder is het nog onduidelijk hoeveel het je ongeveer gaat kosten.
  Ik lees dat de contracten zijn voor 2 jaar, maar wat ben je dan in die 2 jaar aan kosten kwijt?

  Beantwoorden
  • klopt, ik heb het allemaal snel opgezet en ben nu ook alles aan het herschrijven en beter uitleggen. Ik heb de laatste 2 maanden zeker 2000 mensen persoonlijk gesproken per email, whatsapp of telefoon.. allemaal hulp aangeboden.

   Nu maak ik meer tijd voor dit soort artikelen over minen te updaten.

   Een 2 jarig contract van bijvoorbeeld Ethereum is eenmalig bedrag, de contracten zijn wel vanaf 1000$ dit hebben ze de laatste maanden aangepast. Ook kun je op dit moment weer eindelijk (ik denk tijdelijk) ethereum contracten kopen. Dit kon voorheen bijvoorbeeld al vanaf 30$.

   Hopelijk heb ik je middels deze reactie toch wat kunnen helpen.

   Je kunt ook het nieuwe crypto forum raadplegen en dan een topic openen in het board Minen https://forum.coingids.nl/boards/minen

   Beantwoorden
 3. Begin er niet aan. Je zal hier nooit winst draaien alleen verlies.
  Een gemiddeld 2 jaar contract kost je 800 dollar. Met geluk verdien je net de helft terug.
  Ze zijn niet transparant, er is geen optie om je balans in te zien, uitbetalingen zijn nog geen 3e van wat een mining calculator aangeeft (bv monero mining zou 0.007 per dag moeten uitbetalen, bij genesis krijg je gemiddeld 0.0017.)
  De klantenservice is een robot die standaard antwoorden stuurt.
  Mijn ervaring: Blijf weg van genesis!

  Beantwoorden
  • dat is niet helemaal waar wat je schrijft. Op het moment van schrijven klopt het dat je weinig tot niks verdiend. Echter in 2017 en ook nog wel begin 2018 was het best winstgevend. Ze hebben wel heel veel aangepast en dat is er inderdaad niet beter op geworden. Ik haal het ook wel in mijn recente video’s op YouTube aan dat het nu niet echt meer rendabel is.

   Beste optie is gewoon zelf minen.

   Beantwoorden
   • Wat ouwe schrijft is zeker waar,nooit in zee gaan met dit bedrijf,4 jaar geleden 1000$ betaald ,2 jaar contract heb nu nog niet een euro uitbetaald gekregen ,heb bijna 300€ in litecoin staan maar ze schrijven het niet over
    Dus in 4 jaar 1000 $ verloren,aub koop zelf een miner

    Beantwoorden
 4. Bedankt voor de filmpjes!!
  Ik heb eerste keer bitcoinmining contract afgesloten.
  Moet ik nou alles in bitcoinwallet laten uitbetalen of kan ik het ook in de andere cryptowallet laten storten?

  Beantwoorden
  • Geen dank Piet! Je dient uiteraard een Bitcoin wallet adres op te geven.. andere wallets van andere cryptomunten gaat niet werken. Je kunt bijvoorbeeld wel jouw bitcoin-adres van Binance (cryptocurrency exchange) opgeven. Dit is niet de veiligste manier, maar wel handig als je veel handelt in crypto.

   Ben je een lange termijn investeerder dan raadt ik je aan om een Hardware wallet aan te schaffen, dit is de meest veilige manier om cryptovaluta op te slaan.

   Beantwoorden
 5. Ik heb onlangs dashx11 contract afgesloten eerste week had ik opgespaard en toen laten uit keren nu laat ik het dagelijks doen dit is gemiddeld nu gezien de waarde tussen de 0.28a0.30 dollar cent.. eerste dagen kreeg 0.00175 dash laatste aantal dagen was het eerst 0.0015 en nu al richting 0.0014 wat is hier de reden van na mijn inzien niet de schommeling van de waarde

  Beantwoorden
 6. Het is inmiddels een paar jaar geleden maar ondanks alle negatieve berichten over Genesis heb ik er leuk wat aan over gehouden. Nog steeds blij mee, verder goeie uitleg hier sommige mensen willen teveel op hun wenken bediend worden, al is het voor niets.. ;-).

  Beantwoorden
  • Nou Juul, ik heb toch echt een hele andere mening over. Ik heb destijds uit mijn hart Genesis Mining gebruikt en aanbevolen aan mij volgers.. ik had vele referrals gegeneerd en op 1 of andere dag was alles weg.. de tijd dat Bitcoin nog rond de 3.000 a 4.000 dollar schommelde.

   Echt een antwoord heb ik nooit gekregen en vind rondom schandalig en zal dit bedrijf dus ook nooit meer aanbevelen.

   Tenzij ze een keer contact met mij opnemen en uitleggen hoe dit mogelijk is.. maar daar heb ik zelf geen weet van.. omdat alles achter de schermen gebeurd.

   Op de wenken bediend.. nou hou nou maar op met de complimenten over Genesis Mining, haha.

   Je zal een goede kerel zijn.. maar ze hebben het voor veel mensen goed verpest.

   Doordat het bedrijf zelf in de problemen is gekomen.. moeten klanten en ambassadeurs de dupe worden?

   Beantwoorden

Plaats een reactie