Bittrex: cryptocurrency exchange

De Bittrex exchange is een gebruiksvriendelijk handelsplatform voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Bij veel cryptocurrency exchanges zult u geld moeten storten op uw handelsrekening via iDEAL, Bank Transfer, MisterCash, Bancontact of Creditcard.

Update!
Makkelijk en betrouwbaar bitcoin kopen doe u bij de Bitvavo exchange, binnen 5 minuten geregeld.

Inclusief gratis cryptocurrency wallets.


Echter bij Bittrex is dit niet het geval. U kunt heel eenvoudig en veilig uw Bitcoins versturen naar een Bittrex Bitcoin Wallet adres.

Zorg er wel eerst voor dat u in bezit komt van Bitcoins. Mocht u dat nog niet zijn?

Klik dan op de button ‘Bitcoin kopen met iDeal‘ of bekijk de video onderaan deze pagina waarin ik uitleg hoe u makkelijk en veilig Bitcoins kunt kopen.

Als u op de button hierboven klikt, dan wordt u doorgestuurd naar LiteBit een cryptocurrency exchange uit Zoetermeer waar u betrouwbaar en veilig met iDeal Bicoins kunt kopen.

Bittrex stappenplan

Als het goed is heeft u nu bij Litebit bitcoins gekocht. Dan kunt u nu de volgende stappen uitvoeren:

Stap 1
Wanneer u een gratis account heeft aangemaakt en u bent vervolgens ingelogd op de exchange klikt u rechtsbovenaan op wallets.

Stap 2
De account balans wordt weergegeven maar ook alle cryptocurrencies. Voor de naam van een cryptomunt staat een blauw + (ontvangen) en een blauw – (versturen). U klikt bij Bitcoin (BTC) op het blauwe plusje en vervolgens wordt uw Bitcoin adres weergegeven. Is dit nog niet het geval, klik dan op ‘genereer nieuw adres’.

Uitstekend! Nu kunt u dus Bitcoins kopen met iDeal bij BTCdirect of Litebit en u nieuwe bitcoin wallet adres opgegeven. In de volgende afbeelding laten we u zien hoe wij ons Bittrex bitcoin adres invullen bij aankoop van bitcoins bij BTCdirect.

Wanneer uw rekening van bitcoins is voorzien, kunt u deze direct bij de exchange omwisselen voor honderden andere soorten cryptomunten, deze worden ook wel Altcoins genoemd.

Help! Ik heb nog geen Bitcoins

Bent u nog niet in bezit van bitcoins? Hieronder leggen we in een video stap voor stap uit welke acties u moet ondernemen. Het lijkt ingewikkelder dan het daadwerkelijk is.

Bittrex exchange info

  • Transactiekosten: elke transactie (koop- of verkooporder) kost 0.25%. Dit kunt u ook nalezen in de algemene voorwaarden.
  • Website
  • Bittrex cryptocurrencies

Laatste Bittrex nieuws volgen via Twitter: