Bittrex: cryptocurrency exchange

De Bittrex exchange is een gebruiksvriendelijk handelsplatform voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Bij veel cryptocurrency exchanges zult u geld moeten storten op uw handelsrekening via iDEAL, Bank Transfer, MisterCash, Bancontact of Creditcard.

Update! Hallo cryptocurrency fans! Ik ben verhuist naar een nieuwe crypto exchange, namelijk de Binance exchange. Ik koop- en plaats verkooporders met cryptocurrencies voor 80% minder transactiekosten. Bij de Bittrex exchange betaalde ik namelijk 0.25% fee en Binance is dit slechts 0.05%!

Alle voordelen Binance lezen


Update!
Makkelijk en betrouwbaar bitcoin kopen doe u bij de Bitvavo exchange, binnen 5 minuten geregeld.

Inclusief gratis cryptocurrency wallets.


Echter bij Bittrex is dit niet het geval. U kunt heel eenvoudig en veilig uw Bitcoins versturen naar een Bittrex Bitcoin Wallet adres.

Zorg er wel eerst voor dat u in bezit komt van Bitcoins. Mocht u dat nog niet zijn?

Klik dan op de button ‘Bitcoin kopen met iDeal‘ of bekijk de video onderaan deze pagina waarin ik uitleg hoe u makkelijk en veilig Bitcoins kunt kopen.

Als u op de button hierboven klikt, dan wordt u doorgestuurd naar LiteBit een cryptocurrency exchange uit Zoetermeer waar u betrouwbaar en veilig met iDeal Bicoins kunt kopen.

Bittrex stappenplan

Als het goed is heeft u nu bij Litebit bitcoins gekocht. Dan kunt u nu de volgende stappen uitvoeren:

Stap 1
Wanneer u een gratis account heeft aangemaakt en u bent vervolgens ingelogd op de exchange klikt u rechtsbovenaan op wallets.

Stap 2
De account balans wordt weergegeven maar ook alle cryptocurrencies. Voor de naam van een cryptomunt staat een blauw + (ontvangen) en een blauw – (versturen). U klikt bij Bitcoin (BTC) op het blauwe plusje en vervolgens wordt uw Bitcoin adres weergegeven. Is dit nog niet het geval, klik dan op ‘genereer nieuw adres’.

Uitstekend! Nu kunt u dus Bitcoins kopen met iDeal bij BTCdirect of Litebit en u nieuwe bitcoin wallet adres opgegeven. In de volgende afbeelding laten we u zien hoe wij ons Bittrex bitcoin adres invullen bij aankoop van bitcoins bij BTCdirect.

Wanneer uw rekening van bitcoins is voorzien, kunt u deze direct bij de exchange omwisselen voor honderden andere soorten cryptomunten, deze worden ook wel Altcoins genoemd.

Help! Ik heb nog geen Bitcoins

Bent u nog niet in bezit van bitcoins? Hieronder leggen we in een video stap voor stap uit welke acties u moet ondernemen. Het lijkt ingewikkelder dan het daadwerkelijk is.

Bittrex exchange info

  • Transactiekosten: elke transactie (koop- of verkooporder) kost 0.25%. Dit kunt u ook nalezen in de algemene voorwaarden.
  • Website
  • Bittrex cryptocurrencies

Laatste Bittrex nieuws volgen via Twitter: