Klantervaringen van BTC Direct

Op deze pagina leest u alle betrouwbare klantervaringen van BTC Direct.

Ik gebruik al jaren BTC-direct om Bitcoin en ethereum te kopen en dat bevalt mij prima. Wanneer ik een vraag heb of hulp nodig ben staan ze binnen een paar uur voor je klaar. Soms nog wel sneller. Alleen jammer dat ik ze niet kan bellen. Maar je kunt niet alles hebben 🙂
– Wermer Asbroek

Beste cryptocurrency exchange die ik ken en wel 10x goedkoper dan Litebit waar ik eerst een tijd heb gezeten. Ik raad dit crypto bedrijf zeker aan voor mensen die ook willen starten met kopen of handelen in verschillende cryptocurrencies.
– Elroy v Pot

6 gedachten over “Klantervaringen van BTC Direct”

 1. Mijn eerste ervaringen met BTC Direct zijn slecht. Ik wilde wat meer informatie weten over de Bitcoin wallet.

  Bel ik naar het telefoonnummer wat is aangegeven op de site. Deze gaat een paar keer over en daarna wordt er automatisch opgehangen tot meermaals toe.

  Beantwoorden
  • Het kan zijn dat er op dat moment een telefoonstoring aan de gang was.

   Ik heb meerdere keren met de klantenservice van BTCdirect gebeld en altijd snel en netjes ben ik te woord gestaan.

   Beantwoorden
 2. Ik maak zelf dagelijks gebruik van Litebit, ook een Bitcoin exchange waar je cryptocurrency met iDEAL kunt kopen. Puur omdat deze wat goedkoper zijn dan BTCdirect.

  Overigens goede ervaringen met BTCdirect. Klantenservice is altijd bereikbaar en binnen paar minuten een antwoord.

  Beantwoorden
  • Litebit is ook een prima bitcoin exchange: https://coingids.nl/litebit-exchange

   Ik geloof je helemaal, dat het goedkoper is om daar Bitcoin te kopen in plaats van bij BTCdirect. Hier werd ik zelf vorige week op geattendeerd en tegenwoordig koop ik ook Bitcoins bij Kraken. Scheelt toch weer een paar euro.. wie het kleine niet eert is het grote niet weerd.

   Zeker een goede en betrouwbare klantenservice.

   Beantwoorden
 3. Hier kun je prima bitcoins kopen met ideal. Alleen als de BTC-koers snel stijgt of zakt.. kan BTCdirect het vaak niet aan en gaat de chat offline, telefoon wordt niet meer opgenomen en de mail wordt in ieder geval een dagdeel of langer niet beantwoord.

  Beantwoorden
 4. goede ervaringen met btcdirect.

  de support / klantenservice is overigens ook super geregeld. Ik had binnen 2 uur een goed antwoord terug per e-mail waarin ik opmerkte dat er uitgebreid naar gekeken gehandeld is.

  mijn complimenten over deze Nederlandse bitcoin exchange.

  Beantwoorden

Plaats een reactie