Crypto nieuws op Instagram

Instagram is een van de meest populaire sociale media-websites ter wereld en het is dan ook niet zo heel vreemd om juist op Instagram veel crypto-gerelateerde informatie te vinden. Net als op andere social media is het doodeenvoudig om een account te openen en alles de wereld in te gooien wat je nuttig vindt. Kortom, crypto-gerelateerde accounts kunnen interessant zijn, maar wat zijn nu echt waardevolle accounts?

De vijf meest interessante crypto accounts op Instagram

Door kritisch naar de verschillende Instagram accounts te kijken, kun je je bewust worden van het nieuws, de beste hacks en tips. Goede reden dus om de vijf meest interessante Instagram accounts wereldkundig te maken.

@ShareCrypto
Als je behoefte hebt aan accurate en interessante weetjes over cryptocurrencies, dan kun je eigenlijk niet om dit account heen. ShareCrypto geeft je al het crypto-nieuws op Instagram en hier kun je de nieuwste crypto-updates zien op een overzichtelijke manier, inclusief grafieken en andere afbeeldingen.

@BeInCrypto
Een ander cryptocurrency-account dat de moeite waard is om te volgen is Be (ɪɴ) Crypto. Hier vind je enkele van de beste en meest verbazingwekkende artikelen over crypto-hacks, recent nieuws en krijg je waardevolle updates onder ogen.

@CoinBound
Een ander cryptocurrency-account dat je op Instagram zou moeten volgen, is CoinBound. Deze is het account van een crypto-adviesbureau met een grote betrouwbaarheid. Grote bureaus zoals eToro, ShapeShift, OKEx en meer volgen dit account al langere tijd. Vooral de podcast zijn bijzonder interessant.

@YoungDumbCrypto
Het dynamische duo, YoungDumbCrypto, zorgt ervoor dat je geen enkel nieuwsitem hoeft te missen. Dat betekent niet dat je dagelijks een grote hoeveelheid droge stof krijgt geserveerd, de jongens achter dit account maken het juist spannend en begrijpelijk.

@CryptoExplorer
CryptoExplorer is naar eigen zeggen, de snelst groeiende cryptocurrency-community op Instagram. Dat is op zich geen gekke bewering als je kijkt naar het aantal posts wat ze inmiddels online hebben staan. Via dit account krijg je dagelijks minstens twee nieuwe berichten waar je jouw voordeel mee kan behalen.

Mocht je dus, om wat voor reden dan ook meer regels, tips en hacks zoeken, dan weet je nu welk account je zeker moet volgen. Via stijlvolle infographics en statistieken krijg je alle info hapklaar toegespeeld.

Plaats een reactie