Ambrosus (AMB)

Ambrosus (AMB) overzicht in het Nederlands. Vind op deze pagina alle informatie omtrent de Ambrosus (AMB) cryptomunt zoals koersgrafiek, prijs, uitleg, exchanges, wallets, kopen, verkopen en het laatste nieuws over Ambrosus (AMB).


Koersgrafiek

In de volgende grafiek wordt het koersverloop weergegeven van de afgelopen jaren. Je kunt dit zelf ook aanpassen naar bijvoorbeeld 1 maand.Prijs

In de onderstaande tabel wordt de prijs van Ambrosus (AMB) weergegeven in Bitcoin waarde en in Euro. Daarnaast zie je ook de marktkapitalisatie, rank en het 24-uurs handelsvolume.


Uitleg

Hoe werkt Ambrosus? De Ambrosus cryptovaluta afgekort AMB is een crypto-project dat met behulp van Blockchain Technologie alle handelingen binnen de voedsel en medicijnen bedrijven automatisch in kaart te brengen, echtheidskenmerken toe te voegen en natuurlijk te begrijpen. Op Bitcoin-Wikipedia van Ambrosus wordt gescheven dat het bedrijf sinds 2017 bestaat.


Exchanges

De Ambrosus coin wordt op meer dan 7 cryptocurrency exchanges in de wereld verhandeld. Maar het meest wordt er gehandeld in de munt op de Binance exchange. Voor een totaal overzicht van alle exchanges waar je Ambrosus kunt kopen, verkopen of bewaren. Ga naar CoinCodex Ambrosus Exchanges.


Wallets

Bij bijna alles exchanges zit al een gratis Abrosus wallet waar jij jouw munten in kunt opslaan. Wanneer je een online Ambrosus wallet wilt aanmaken dan kun je meer informatie vinden op Reddit-cryptocurrency waarin wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn.


Nieuws

Opzoek naar de laatste ontwikkelingen en nieuws van de Ambrosus cryptocurrency? Ga dan naar de website van Ambrosus (AMB).


Ambrosus Kopen

Hoe koop ik Ambrosus (AMB)? Volg het onderstaande stappenplan en je bent binnen 10 minuten in bezit van Ambrosus cryptomunten.

 • Stap 1
  Maak een account aan bij Bitvavo.
 • Stap 2
  Hier kun je Bitcoin kopen met iDeal.
 • Stap 3
  Verstuur de aangekochte Bitcoin waarde naar Binance.
 • Stap 4
  Zoek in het menu op het symbool AMB van Ambrosus.
 • Stap 5
  Klik op de AMB/BTC markt
 • Stap 6
  Koop nu de gewenste hoeveelheid AMB cryptomunten.
 • Gefeliciteerd je bent nu in bezit van Ambrosus coins.

  Mocht je er nou niet helemaal uitkomen?

  Geen probleem, volg mijn Coin Gids Nederland YouTube kanaal waar ik Coen van Coingids wekelijks uitleg video’s maak over cryptocurrency.

  Al méér dan 100 video’s en ruim 4200 abonnees.