Po.et (POE)

Wat is Po.et afgekort POE token? Proof of Existence 2.0, zo zeggen ze zelf. Po.et token is een gedeelde en universele grootboekrekening dat is ontworpen is om het eigendom van de attributie van de digitale en nieuwe creatieve activa van heel de wereld bij te houden.

Po.et content Blockchain

Maak niet wijzigbare artikelen met datums en titels voor uw specialisme en registreer daarnaast al uw boekhouding in het Po.et blockchain-netwerk. Omdat het volledig gedecentraliseerd en beveiligd is door de krachtige, veilige en betrouwbare blockchain, kan de unieke metadata veilig, verifieerbaar en onveranderbaar in het netwerk worden opgeslagen.

Voorbeeld Po.et applicatie

Website
Forum community
Explorer
Broncode

Po.et kopen

Ben u geïnteresseerd geraakt in deze token en wil u deze kopen? Dan kunt u dat bij de Binance Exchange doen. Eerst maakt u hier een account aan, daarna logt u in en stort of verstuurt u Bitcoins naar uw binance BTC wallet. Als u dat heeft gedaan, kunt u met uw waarde aan bitcoin Po.et token kopen.

Mocht u nou niet precies weten hoe deze exchange werkt? Bekijk dan de onderstaande video handleiding waarin ik u precies uitleg hoe alles werkt en hoe u verschillende soorten cryptocurrencies kan aanschaffen.