Geld verdienen met Binance (cryptocurrency exchange) hoe werkt dat?

Binance is een cryptocurrency exchange waar je verschillende soorten cryptovaluta kunt kopen, verkopen of bewaren via de volgende beschikbare valutamarkten: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) en Tether (USDT). Geld verdienen met Binance kan op verschillende manieren die ik jou hieronder overzichtelijk heb beschreven.

Geld verdienen met Binance

Manier #1 – Day Traden (dagelijks kopen en verkopen)

Verdien geld door met Bitcoin verschillende soorten Altcoins laag in te kopen en weer hoger te verkopen. Dit kan per seconde, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Mensen die dagelijks meerdere koop- en verkooporders uitvoeren noemen we ´Day Traders´. Dit kan erg lucratief zijn maar dan heb je best wel verstand van zaken nodig.

Let op! De fluctuaties bij cryptocurrency zijn enorm, denk aan tientallen procenten naar boven en beneden. Dat is niet altijd zo maar hou er zeker rekening mee. Het zijn in ieder geval geen ‘aandelen’ die dagelijks met 0.1% tot maximaal een paar procent stijgen of dalen.

Manier #2 – HODL (kopen en voor lange termijn vasthouden)

Betekenis van HODL is Hold On for Dear Life. Je koopt coins of tokens en die ga je jaren lang vasthouden (HODL’en) in de hoop voor een goed leven door de waarde stijging. Ook al staat de coin of token op verlies, jij verkoopt het niet. Je zou eventueel wel bij kunnen kopen als je van plan bent om de betreffende cryptomunt voor lange tijd vast te gaan houden.

Deze strategie van geld verdienen met crypto wordt het meest toegepast door mensen.

Voor dat ik het vergeet te vertellen. Ik ben geen financieel expert, crypto guru of adviseur. Investeren en handelen in cryptocurrency is op eigen risico. – Coen van Coingids

Manier #3 – Binance promoten (aanbevelen bij andere en commissie ontvangen)

Ben je net zo als ik fan van Binance en maak je er dagelijks met veel plezier gebruik van? Dan zou je de Binance exchange via een speciale link kunnen promoten bij vrienden, familie, collega’s, mensen die net beginnen cryptocurrencies etc. Van elke order die hij of zij dan uitvoert krijg jij 20% vergoeding van de transactiekosten en uitbetaald in cryptogeld.

Tip! Raad alleen deze exchange aan bij anderen als je er zelf helemaal achter staat. Maar ik kan en wil uit eigen ervaring wel even zeggen dat dit één van de grootste, veiligste en betrouwbaarste exchange wereldwijd is.

Binance account aanmaken

Binance handleidingen

Ben je nog helemaal niet zo bekend met cryptocurrency of crypto exchanges zoals bijvoorbeeld de Binance-exchange? Lees dan de handleiding cryptovaluta kopen voor beginners of de review over Binance inclusief met mijn eigen gemaakte uitleg video’s.

Plaats een reactie