Binance Jersey verschil met Binance

Onlangs werd de nieuwe exchange van Binance Jersey gelanceerd. De bedoeling is dat Binance Jersey voor meer dan 58 landen een brug gaat vormen tussen partijen voor fiat- en diverse cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum en nog een aantal andere cryptocurrencies.

Het grootste verschil is dat Binance Jersey zich het meest richt op het trading in Ponden en Euro’s. De Binance exchange richt zich het meest op Altcoin trading.

Binance Jersey
Binance heeft op Jersey deze dochteronderneming opgericht. Op dit Britse eiland zijn al meerdere crypto-ondernemingen ontstaan en dit zal vast in de toekomst nog wel meer worden. Het doel van deze onderneming is om het voor de Europeanen en de Britten gemakkelijker te maken om Cryptocurrencies te kopen en te verkopen met Euro’s en Britse ponden. Zo kunnen steeds meer mensen van de voordelen genieten.

Oprichter
De CEO van Binance en Binance Jersey is de 44 jarige Changpeng Zhao uit Jiangsu, China en heeft op dit moment een vermogen van 1.2 miljard dollar (2019).

Handelsparen
Binance Jersey is gestart met vier handelsparen. Te weten de BTC/EUR, BTC/GBP, ETH/EUR en ETH/GBP. Dit stelt jou als handelaar in staan om fiatvaluta en cryptovaluta over te maken naar Binance Jersey. Wellicht dat de toekomst andere mogelijkheden zal bieden, op dit moment is het echter alleen mogelijk om Euro’s en Engelse ponden met een bankoverschrijving over te maken naar het bedrijf. Hopelijk word dit snel veranderd en is het binnenkort ook mogelijk met Ideal en/of PayPal te betalen.

Identificatie
Om te kunnen storten is het nodig de KYC-procedure te volgen. Zonder identificatie kun je geen geld storten en handelen, dit is wettelijk zo vast gelegd. De procedure is vrij simpel en dus zo gebeurt.

Beveiliging
Beveiligingsmaatregel tip: vergeet niet jouw 2FA (Two Factor Authentication) in te stellen.. dit is een extra zware beveiliging naast je wachtwoord.

Plaats een reactie