Bitcoin 100.000 euro per stuk in 2021

1 Bitcoin honderdduizend euro waard in 2021. Dat is een voorspelling van analist Kay Van-Petersen wat hij in een interview zegt tegen zakenzender CNBC. Een hele rare uitspraak is het niet. Hij deed al een eerdere voorspelling in december 2016 waarin hij zei dat de Bitcoin in 2017 zou stijgen naar meer dan 2000 euro. Dat gebeurde al een paar maanden later want in 2017 steeg Bitcoin naar ruim 20.000 dollar.

Bitcoin staat in februari op ruim 30.000 dollar omgerekend in euro’s zo’n 27.000 euro voor 1 bitcoin $BTC.

Voorspellingen van deze analist zijn opgenomen in de ‘Outrageous Predictions’ die zijn samengesteld door de Saxo Bank en kwamen dus al vrij snel uit. Nu doet Kay Van-Petersen weer een gewaagde voorspelling en voorspelt dat de Bitcoin over 10 jaar méér dan een ton in euro’s waard is.

Bitcoin koers 100.000 euro in 2021

Als een Bitcoin echt honderdduizend euro waard gaat worden. Zou dat betekenen dat de cryptomunt met bijna 4000 procent moet stijgen als u uitgaat van de huidige Bitcoin koers. Het mag volgens de financiële website Finanzen wel weer buitensporig worden genoemd.

<

blockquote>

Bitcoin kopen?

Wilt u vandaag nog bitcoins kopen met iDeal? Dan kan dat via Bitvavo, als u hier voor 100$ BTC gekocht heeft, krijgt u 10$ gratis. Klik op de onderstaande button ‘Ja ik wil..’ en u zult het volgende te lezen krijgen:

Met Coinbase kunt u bitcoins verzenden naar Coen van Coingids of wie dan ook ter wereld. Omdat coen u heeft aanbevolen, verdient u allebei $10 aan gratis bitcoins wanneer u zich registreert en voor $100 of meer aan bitcoins koopt.

10 procent cryptocurrency over 10 jaar?
Waar baseert deze analist zijn uitspraken op? Van-Petersen denkt dat de handel in alle cryptocurrencies over 10 jaar ongeveer 10 procent is van het dagelijkse handelsvolume in digitale valuta omvat. Wat naar onze mening nog een vrij voorzichtige spelling is.

200.000 euro voor 1 BTC
Geen 100.000 euro voor 1 BTC in 2021 maar 200.000 euro per stuk voor één Bitcoin dat denken veel crypto-analisten.

Marktwaarde en handelsvolume wereldwijd
Op het moment van schrijven bestaat het handelsvolume van Bitcoin ongeveer uit 5000 miljard dollar per dag. 10 procent van dit bedrag is 500 miljard euro. Met dit immens grote bedrag zal dus volgens Kay Van-Petersen over 10 jaar gehandeld worden in duizenden verschillende cryptomunten die op dit moment in omloop zijn. De bitcoin zal dan volgens hem een marktaandeel van 35 procent krijgen wat neerkomt op een dagelijks handelsvolume van 175 miljard euro. De marktwaarde van de cryptomunt zal dan 10 keer dat bedrag zijn: 1.750 miljard dollar.

17 miljoen Bitcoins
De analist gaat nog even door met zijn voorspellingen. Want volgens hem zijn er over 10 jaar 17 miljoen bitcoins in omloop. De voorspelde marktwaarde van 1.750 miljard dollar gedeeld door de 17 miljoen bitcoins zou betekenen dat de waarde van 1 Bitcoin 100.000 euro is. Nu nog niet te bevatten..

Voorspellingen cryptomunten
Het is en blijft natuurlijk natte vingerwerk dat geeft Van-Petersen zelf ook wel toe, maar zegt tegelijkertijd dat zijn voorspellingen theoretisch helemaal niet slecht onderbouwd zijn. Vergeet niet dat de Bitcoin in 2013 al eens steeg met ruim 5000 procent! Cryptomunten zijn geen hype maar blijvertjes voegt hij zelf nog toe. En die uitspraak kunnen wij alleen maar toejuichen en staan wij van CoinGids volledig achter.

19 gedachten over “Bitcoin 100.000 euro per stuk in 2021”

  • Dankje! Had je in juli 2010, 10.000 euro geïnvesteerd in Bitcoins was je nu miljonair geweest met ruim 200 miljoen euro. De laagte koers ooit was namelijk 0.09 euro cent bij de introductie van bitcoin.

   Beantwoorden
  • Ik denk bijna niemand, ja een enkeling. We zullen zien waar het schip gaat stranden.. maar voorlopig wijst alles erop dat het alleen maar omhoog zal gaan.

   Beantwoorden
  • Zeker weten, persoonlijk is de waarde in euro’s natuurlijk mooi mee genomen.

   Maar wat Bitcoin (lees Blockchain) echt uniek maakt is dat het velen malen veiliger is en dat ik als persoon niet meer afhankelijk ben van derden zoals een bank.

   Beantwoorden
 1. Ik ben benieuwd. Ik kan me herinneren dat Kate perry tig jaar terug een concert weigerde waar ze 1 miljoen bitcoins voor kreeg, nu baalt ze vast

  Beantwoorden
  • Lily Allen betreurt het afwijzen van £ 118 miljoen bitcoin-betaaldag
   Singer betreurt het dat ze ‘honderdduizenden bitcoin’ heeft afgewezen als betaling voor een concert dat nu minstens 20 keer haar fortuin van £ 6 miljoen waard zou zijn.

   Beantwoorden
  • Herkenbaar! Heel vaak zo.. maar de 99% is vaak al (te) laat, haha.

   Echter cryptocurrency als BItcoins, Guldens en Litecoins staat nog in de kinderschoenen.. mede doordat het compleet wat anders is dan fysiek geld.

   Beantwoorden
  • Bedankt voor je onderbouwde antwoord.. ik denk dat de Bitcoin fluctuaties eind november begin december zullen beginnen.

   Op dit moment alleen maar stijging bij bitcoin. Een paar uur geleden nog ATH ruim $4000 voor 1 Bitcoin.

   Beantwoorden
 2. Duidelijk en krachtig artikel Coen. Ik wist niet dat het zo goed kon groeien. Echt een leuke wereld. Die stijgingen zijn uitermate goed. Wat raad je mij aan? Ik wil namelijk beginnen met inkopen. Waar moet ik opletten? Welke site is het beste? Hoe doe je zo iets? Is het betrouwbaar?

  Beantwoorden
  • Dankje Robin, daar doe ik het voor. Het is absoluut leuk maar ook zéér interessant als je kijkt naar de Blockchain technologie. Stijgen is zeker goed, maar kan ook hard dalen, doe het in ieder geval met geld wat je kunt missen of over hebt.

   Wat ik je aanraad is heel simpel te starten.

   Stap 1
   Als je cryptocurrency wilt kopen heb je verplicht een wallet nodig. Met een wallet sla je jouw digitale munten op. Zie het als je nieuwe revolutionaire portemonnee 2.0. Download een mobiele Bitcoin wallet app of ééntje voor je laptop of computer, een desktop wallet dus.

   Als je méér als 1000 euro gaat investeren raad ik je aan om een Hardware Wallet te kopen.

   Mobiele bitcoin wallet https://blockchain.info/nl/wallet/#/
   Desktop wallet https://bitcoin.org/nl/kies-uw-portemonnee
   Hardware wallet https://coingids.nl/hardware-wallet/

   Stap 2
   Wanneer je in bezit bent van een bitcoin wallet kun je Bitcoins kopen. Dit kun je doen bij de BTCdirect of Litebit exchange. Beide betrouwbaar, Nederlands en veilig.

   BTCdirect https://coingids.nl/bitcoins/bitcoin-kopen-met-ideal/
   Litebit https://youtu.be/Qc43mx4zEtk (een video waarin ik uitleg hoe je mobiel Bitcoins kunt kopen met iDeal bij de Litebit exchange)

   Stap 3
   Je hebt nu drie keuzes..

   1. Je kunt producten gaan kopen en afrekenen in cryptocurrency https://coingids.nl/bitcoin-winkels-nederland/

   2. Gaan handelen met cryptomunten bij een crypto exchange. Dus het kopen en verkopen van cryptocurrencies, zie dit als aandelen op de traditionele beurs.

   3. Niks doen, want je hebt bitcoins, litecoins, ethers of andere digitale munten gekocht en je ziet het als investering.

   Wellicht is het zo een stuk duidelijker wat je moet doen. Jouw andere gestelde vragen heb ik hieronder kort maar krachtig beantwoord:

   Waar moet ik opletten?
   Eigenlijk hoef je nergens op te letten.. tenzij je gaat handelen en bewust bent van de sterke fluctuaties. Aanmelden bij de bovenstaande exchanges, deze zijn betrouwbaar. Je kunt ook eventueel mijn filmpjes bekijken op YouTube. Hier leg ik werkelijk waar alles uit.

   Welke site is het beste?
   Ik ben zelf echt voorstander van Litebit, BTCdirect en om te handelen in cryptocurrency raadt ik je de bitcoin exchange Bittrex aan.

   Hoe doe je zo iets?
   Lees mijn bovenstaande antwoorden, als je dan nog vragen hebt hoor ik het wel.

   Is het betrouwbaar?
   Ja, het is zeker betrouwbaar en veilig. Lees ook mijn artikel over wat is en hoe werkt Blockchain: https://coingids.nl/blockchain

   Heel veel succes!

   Beantwoorden

Plaats een reactie