BOTS app: Automatisch handelen in cryptocurrency

BOTS is een volledige geautomatiseerde cryptocurrency trading bot. Door de voortdurende innovatie in computertechnologie wordt ook op het gebied van investeren steeds meer gebruik gemaakt van Artificial Intelligence. Dit zijn zogenaamde bots die automatisch een trade uitvoeren aan de hand van technische analyses. Algoritmes is een andere term voor hetzelfde systeem. Ze maken berekeningen in een paar luttele secondes waar mensen uren over kunnen zitten piekeren. In de financiële wereld werken ze al jaren met bots, en nu kan jij ook eindelijk daar gebruik van maken.

BOTS app review
Handelen in cryptocurrency word steeds meer gedaan door crypto AI bots.

Met de BOTS crypto trading app maken ze de basics van Artificial Intelligence trading voor iedereen toegankelijk. Dankzij een lage instapdrempel en overzichtelijke interfaces wordt het voor jou makkelijker om de juiste bot te kiezen. In de app worden momenteel alleen nog bots op het gebied van cryptocurrencies aangeboden, maar in de toekomst zullen hier ook bots voor andere financiële instrumenten aan toegevoegd worden.

Hoe werkt de BOTS crypto trading app?

De app is zo eenvoudig mogelijk ingedeeld zodat de gebruiker makkelijk, snel en zonder belemmeringen het kan gebruiken. De belangrijkste tabs worden in het hoofdschema weergegeven. Je kunt hier onder andere zien waarin geïnvesteerd is en je kunt de financiën managen. Verder zie je hier ook een overzicht van alle verschillende bots die worden aangeboden via de BOTS crypto trading app.

Daarnaast is er een discover tab waar dagelijks informatie gepost wordt en jij als gebruiker inspiratie kan opdoen. Zo zijn er een heleboel verschillende bots te vinden, waarschijnlijk ook bots waarvan jij nog nooit hebt gehoord. Deze tab is dan ook bedoeld voor gebruikers om overzichtelijk en duidelijk de mogelijkheden van de BOTS crypto trading app te bekijken. In de discover tab kun je ook de financiële gegevens en de onderliggende informatie van de bot of het algoritme vinden. Op deze manier maak jij de best mogelijke keuze voor de bot die past bij jouw trading stijl.

Ten slotte is er ook nog een profile tab, waar jij alle belangrijke persoonlijke informatie kunt terugvinden. Hier kun je bijvoorbeeld recente trades zien die al zijn afgesloten of je kunt de geselecteerde betalingsmethode aanpassen. De BOTS crypto trading app is beschikbaar op zowel iPhone als Android en kan nu gedownload worden.

Starten van BOTS

Als je de juiste bot voor jou hebt uitgekozen, dan kun je starten met Artificial Intelligence trading. De geselecteerde bot kun je activeren door onderaan de bot op de startknop te klikken. De looptijd bepaal je helemaal zelf. Bij het starten van de bot wordt ook gevraagd om aan te geven hoeveel jij wilt investeren in deze bot. Om te kunnen investeren, moet je eerst een eigen account aanmaken.

Het stoppen van een bot is net zo eenvoudig als het starten ervan. Onderaan de pagina van de gekozen actieve bot kun je deze ook weer simpel en snel uitschakelen. Het geld dat hiermee vrijkomt, wordt teruggestort op het BOTS account waarmee jij je volgende bot weer kunt aanzetten. Soms kan er sprake zijn van een vertraging van twee dagen in de transactie, bijvoorbeeld bij het sluiten van een bot.

Ze proberen dit zo veel mogelijk te voorkomen door een voorfinanciering uit te voeren en zo de aanwezige geldmiddelen direct weer beschikbaar te maken voor de gebruiker.

Kosten BOTS

Met de BOTS crypto trading app streven ze naar de hoogst mogelijke transparantie richting de gebruikers, ook over de kosten. Het aanmaken van een account bij BOTS is volledig gratis. De minimale inleg om gebruik te kunnen maken de BOTS app ligt op €50. Voor stortingen in de app wordt een fee van 0,2% gerekend, ongeacht het ingekochte bedrag. Het activeren van de door jou gekozen bot kost vervolgens ook 0,2% van de ingelegde waarde.

Geen transactiekosten

Gedurende het draaien van de bot zijn er geen verdere kosten verbonden aan het uitvoeren van transacties, het opstellen van de juiste bots en het verkrijgen van informatie. Pas bij het terugboeken van geld uit de app naar jouw bankrekening rekenen ze een fee van 1,5%. Zelf vind ik dit een vrij hoog bedrag..

Maar hopelijk is het teruggeboekte bedrag een stuk hoger dan het initiële gestorte bedrag, dat is natuurlijk wat BOTS wil. Jij toch ook? 🙂

Alle bedragen kunnen veilig via ons platform gestort en teruggeboekt worden, dankzij de vele relaties die de BOTS groep hebben opgebouwd. Zo werken ze samen met de beste platformen en aanbieders van wallets voor cryptocurrencies om zo de veiligheid te kunnen garanderen.

Verschillende cryptocurrency trading bots

In de BOTS crypto trading app bieden ze een groot aantal algoritmes aan die zijn gemaakt door mensen die hier verstand van hebben. Alle algoritmes zijn ingedeeld in een risicoschaal van 1 tot 12 om weer te geven hoe risicovol de bots zijn. Dit wordt gedaan door te kijken naar volatiliteit van het rendement en het handelsgedrag dat de bots vertonen.

Om het voor jou als gebruiker overzichtelijker te maken, staat risicoschaal 1 gelijk aan een spaarrekening in euro’s. Hierbij staat het risico in principe dus op 0 en daarmee is het rendement ook laag. Vanaf schaal 3 tot en met 6 wordt een redelijk rendement verwacht met een beperkte volatiliteit. Dit zijn portefeuilles met veel diversificatie en daarmee lage correlatie tussen de verschillende fondsen. Crypto’s vallen hier niet onder, want zij zijn over het algemeen in te delen in schaal 7 tot en met 12. Dit heeft voornamelijk te maken met het beperkte verleden dat crypto nog heeft, waardoor er dus geen referentie kan worden genomen.

Ook is de volatiliteit over het algemeen wat hoger van crypto als financieel product. Het rendement van crypto wordt hiermee naar verwachting ook extremer. Let op, dit rendement kan zowel positief als negatief uitpakken. Momenteel wordt er alleen nog maar gehandeld in crypto bots en vrijwel alle bots worden ingedeeld in de hogere risicoschalen.

In de nabije toekomst worden hier ook aandelen en dergelijke investeringen aan toegevoegd. Deze zullen een lagere volatiliteit hebben, waardoor ze ook in een lagere risicoschaal terecht zullen komen. Momenteel kunnen bots ook nog niet short gaan, maar ook dit wordt op termijn aangeboden via de BOTS app.

Download de BOTS app voor IOS of Android.

Bekijk ook de top 3 cryptocurrency trading bots

Plaats een reactie