De Bitcoinbijbel – Het Beste Bitcoin Boek, Nederlands geschreven

Dé Bitcoinbijbel voor cryptocurrency beginners. Dit is een Bitcoin e-boek voor iedereen die graag zijn eerste stap wilt zetten in de wereld van blockchain en cryptomunten. Het boek is geschreven door de grootste crypto experts van Nederland die al vanaf 2013 met deze nieuwe technologie bezig zijn. Ze weten de lastige materie om te zetten naar gemakkelijk te begrijpen Nederlands en dit maakt het boek geschikt voor iedereen die zich hierin wilt verdiepen.

Alles leren over Bitcoin, samengevat in een uitgebreid e-Boek

Voor slechts 17 euro kan je dit e-boek direct kopen en je zult leren over:

  • Wat Bitcoin en Blockchain inhouden.
  • Waarom dit voor een enorme revolutie gaat zorgen!
  • Hoe je zelfstandig cryptomunten koopt!
  • Hoe je deze munten het veiligste kunt bewaren!
  • Welke platformen je het beste kunt gebruiken!
  • Hoe ICO’s werken en hoe je hier geld mee kunt maken!
  • Hoe je zelfstandig handelt en hier succesvol mee gaat worden!

Ga naar het Bitcoin Boek

Waarom is dit Bitcoin e-boek geschreven?

Het internet staat vol met informatie over Bitcoin en Blockchain. Toen de auteurs van De Bitcoinbijbel in 2013 ermee in aanraking kwamen wisten ze niet waar ze moesten beginnen en lazen ze ingewikkelde Engelse artikelen waar ze maar weinig van begrepen.

Door alle ingewikkelde woorden afzonderlijk op te zoeken, konden ze de taal van blockchain en cryptomunten ontcijferen en er enigszins iets uit opmaken.

Nu we 6 jaar verder zijn en er meer en meer mensen willen leren over Bitcoin, hebben ze besloten hun kennis van de afgelopen jaren samen te voegen tot één overzichtelijk handboek, De Bitcoinbijbel. Dit boek gebruiken de mannen zelf ook nog om zo nu en dan wat op te zoeken als ze iets zijn vergeten.

Met dit handboek kan jij in eenvoudig Nederlands kennismaken met het populaire nieuwe geld en snap je ook waarom dit voor een enorme revolutie gaat zorgen. Natuurlijk leer je ook hoe je erin kunt investeren en worden er praktische tips gegeven zodat jij niet dezelfde fouten zal maken als die zij hebben gemaakt in die 6 jaar.

Ze zijn door hun leerfouten duizenden euro’s kwijtgeraakt en met hun unieke tips die in dit Bitcoin boek worden gedeeld zorgen zij ervoor dat dit jou niet zal gebeuren.

Inhoudsopgave de Bitcoinbijbel

De Bitcoinbijbel bestaat uit de volgende delen:

Introductie
Waarom is dit boek geschreven?

Deel 1 – Wat is crypto?
De ontwikkeling van geld, hoe Bitcoin is ontstaan en hoe cryptomunten werken.

Deel 2 – Investeren in crypto
Groeipotentie van cryptomunten en hoe koop je ze?

Deel 3 – Crypto beveiligen
Hoe kan je jouw munten het beste beveiligen, welke wallets zijn er en hoe kan je ze nóg beter beveiligen?

Deel 4 – Crypto uitbetalen
Hoe werkt dit en waar moet je rekening mee houden?

Deel 5 – ICO’s
Wat is het, hoe werkt het en wat zijn de risico’s?

Deel 6 – Crypto trading
De markt begrijpen, grafieken leren lezen en emoties controleren.

Deel 7 – Afsluiting
De belangrijkste begrippen op een rij en een slotwoord

Auteurs Bitcoin Boek

Het boek is geschreven door Robin Westra, Patrick Suiker en Derek Westra. Ze zijn bekend van hun populaire website allesovercrypto.nl waar maandelijks duizenden mensen naartoe komen om de uitgebreide artikelen te lezen.

Alle drie zijn ze universitair opgeleid en hebben ze het gezamenlijke doel om zoveel mogelijk mensen in Nederland en België Crypto Miljonair te maken.

Ze zijn zelf in 2013 ingestapt en hebben met cryptomunten een goede boterham verdiend. Het is nu hun taak anderen erbij te helpen hetzelfde te bereiken.

Bitcoin e-Boek cursus website bezoeken

Cryptocurrency Cursus

Het Bitcoin boek is tegenwoordig inbegrepen in de cryptocurrency cursus voor beginners. De crypto cursus bevat tientallen uren aan video’s, quizvragen, uitleg over Bitcoin, Blockchain, ICO’s en nog veel meer. Zo leer je hoe je short- en long kunt gaan met Bitcoin en andere Altcoins. Kun je persoonlijke vragen stellen aan de crypto-experts, krijg je gratis toegang tot een privé Facebook groep waar je 1-op-1 geholpen kunt worden. De investering is slechts eenmalig en voorziet jou van levenslange toegang en alle nieuwe updates zijn zitten bij de prijs in.

Cryptocurrency cursus bezoeken

Plaats een reactie