Veelgestelde vragen

Vragen over Bitcoin broker BTCdirect? Bekijk dan op deze pagina de meest gestelde vragen en vind de juiste antwoorden over BTCdirect.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is BTCdirect?
Een betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker. Wellicht zijn het woorden die u nog niet echt bekend in de oren klinken. Maar waar het op neerkomt is dat BTCdirect bemiddelt in aan- en verkoop van cryptocurrencies waaronder Bitcoin, Ethereum en Litecoin. U kent vast wel het handelen in aandelen? BTCdirect doet precies hetzelfde maar dan alleen in cryptocurrencies.

Waarom u zou moeten kiezen voor BTCdirect?
Er zijn genoeg andere cryptocurrency brokers te vinden die precies hetzelfde doen. Waarom toch kiezen voor BTCdirect? We noemen hieronder slechts een aantal redenen:

  • Bitcoins en andere cryptocurrencies binnen 2 minuten ontvangen
  • 7 dagen in de week live support, u staat er dus nooit meer alleen voor. Lees ook ervaringen van deze crypto broker.
  • Betrouwbaarheid en veiligheid van Nederlandse bodem. Aangezien BTC-direct al sinds 2013 handelspartner is voor Bitcoins, hebben zij al heel wat kennis in huis die zij graag met u willen delen.
  • Niet voor niets heeft BTCdirect al méér dan 1100 reviews en ervaringen van klanten gekregen met een gemiddeld cijfer van en 8,7.

Wat zijn mijn transactiekosten?
De fees op het BTCdirect platform worden momenteel als volgt weergegeven:

  • Bitcoin: 2% voor aan- en 1% voor verkoop
  • Litecoin: 3% voor aan- en 2% voor verkoop
  • Ethereum (Ether): 3% voor aan- en 2% voor verkoop

De transactiekosten (fees) zijn al verwerkt in de prijs die u op de website van BTCdirect ziet. Ook betaald u een kleine vergoeding voor één van de vele betaalmethodes waar u uit kan kiezen. Zo betaald u voor een iDEAL transactie €0,99. De kosten voor de gekozen betaalmethode wordt duidelijk vermeld voordat u de betaling start.