Particl (PART)

Wat is Particl coin (PART) en hoe werkt het? Particl heeft eigen blockchain ontwikkeld dat zich richt op de eCommerce markt en is betrouwbaar, modern en een veilig P2P netwerk waar u producten kunt kopen of verkopen. Vergelijk het met Marktplaats, eBay of Amazon.

Het grootste verschil met de huidige aanbieders is dat alle betalingen, transacties en gesprekken plaatsvinden op één gedistribueerd netwerk, het Particl Blockchain. en dus niet meer op server. Dit is velen malen veiliger en transparanter.

Particl account overview

Website
Community
Explorer

Particl coin kopen

Waar en hoe particl cryptocurrency kopen met iDeal of creditcard? Voer de volgende drie stappen uit en u bent binnen 10 minuten eigenaar van Particl’s coins. Het kan wel even duren voordat u de cryptomunten ontvang in uw Particl wallet, dit is normaal, u hoeft zich dus geen zorgen te maken.

Stap 1
Als eerste heeft een u een Particl wallet ID nodig. Dit is een digitale portemonnee waarmee u de munten kunt opslaan. U kunt kiezen om zelf een originele wallet te downloaden (gevorderde) of eerst gebruik te maken van een particl wallet op een exchange (beginner).

Mocht u niet weten wat crypto wallets zijn? Lees dan eerst het artikel Wat is een Wallet?

Stap 2
Ik ga er vanuit dat u beginner bent en daarom kies ik voor een Particl exchange wallet bij de Litebit exchange. Deze wordt wallet wordt na registratie gratis voor u aangemaakt.

Particl exchange wallet ID

Na het registreren bij Litebit kunt u met iDeal particl kopen en storten op uw exchange-wallet. Deze kunt u vinden onder Mijn Wallet zoals ook op de bovenstaande afbeelding te zien is.

Stap 3
Als u weet wat uw wallet-adres is, klikt u in het menu op Kopen en selecteert Particl (PART) en vult u het formulier in inclusief het nieuwe aangemaakte adres (stap 2) en rekent u af met iDeal of andere betaalmethode.

Particl (PART) kopen

Litecoin kopen iDeal