HEDG (HedgeTrade) review en ervaringen

HedgeTrade review en ervaringen in het Nederlands: met meer dan 5000 altcoin waar je uit kan kiezen is het bijna onmogelijk om net die ene interessante en veelbelovende coin te vinden. HedgeTrade is in dat opzicht een uitzondering. Door hun doelstelling, het beschikbaar maken van accurate kennis, te combineren met de veiligheid van de blockchaintechnologie is er sprake van een meer dan interessant project.

Het HedgeTrade platform

Zie HedgeTrade als een platform waar ’s werelds beste handelaren hun kennis delen. Gebruikers kunnen hun voorspellingen beschikbaar maken in een blauwdruk van een smart contract en deze verkopen. Is de aangekochte voorspelling correct, dan wordt de verkopende partij hiervoor beloond door het overeengekomen bedrag vrij te geven. Is de voorspelling niet coorect, dan wordt de aankoop vergoed. Deze manier van werken zorgt ervoor dat HedgeTrade het beste omschreven kan worden als een sociaal investeringsplatform. Dankzij het platform hebben gebruikers de mogelijkheid om hun informatie en investeringsadviezen te delen met andere gebruikers op het platform.

Hedge Coin, de munteenheid van het HedgeTrade-platform, is in het leven geroepen om de ontwikkelingen van nieuwe innovaties toe te voegen op het gebied van sociale investeringen met de Blockchain-technologie.

HedgeTrade maakt data marktinformatie beschikbaar

Volgens het white paper van HedgeTrade is het platform zo ontworpen dat alle gebruikers kunnen handelen als investeerders. HedgeTrade-gebruikers hebben de vrijheid om dit platform te gebruiken, ongeacht of ze zich beroepsmatig bezig houden met investeringen of juist een nieuwe investeerder zijn.

Data in het algemeen is erg waardevol.

Een ander kenmerk van het HedgeTrade platform is het in realtime delen van marktinformatie en data. Op deze manier hebben investeerders direct toegang tot prijzen en informatie. Deze functie is een belangrijk voordeel in een periode waarin de factor tijd een vaak cruciale rol speelt, zeker in de markt voor cryptocurrency.

Smart contracts

Speculaties op de markt voor cryptocurrency kunnen misleidend zijn. HedgeTrade lijkt een succesvolle manier te hebben ontwikkeld om deze speculaties te vermijden. HedgeTrade heeft een beloningssysteem voor gebruikers gecreëerd op basis van de vraag of de gedane (en verkochte) voorspellingen al dan niet worden gerealiseerd. Zo worden binnen het platform nauwkeurigere voorspellingen gedeeld. Deze functie wordt gerealiseerd door middel van een Smart Contract.

Eerlijk beloningssysteem

Gebruikers betalen om toegang te krijgen tot deze gepubliceerde voorspellingen. Het betalen hiervan gebeurt met het HEDG-token, het token van het HedgeTrade-platform. Gebruikers worden beloond als de voorspellingen op het op Blockchain gebaseerde systeem correct zijn. Gebruikers die toegang willen tot de voorspellingen en analyses, worden terugbetaald als de voorspelling niet wordt gerealiseerd.

Hiermee lijkt HedgeTrade een interessante optie te zijn voor degenen die hun beleggingsstrategie willen baseren op betrouwbare voorspellingen en analyses.

Bezoek HedgeTrade ↣

Plaats een reactie