Neblio (NEBL) kopen? Zo werkt het

Wat is Neblio coin? De Blockchain van Neblio (NEBL) is goed te vergelijken met het blockchainplatform van Ethereum (ETH). Want ook bij de Neblio blockchain kunnen mensen gedecentraliseerde applicaties (dApps) bouwen en ook bedrijven kunnen een eigen token op dit platform lanceren. Het doel van Neblio is ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk bedrijven op de blockchain komen en zorgen er met hun gebruiksvriendelijkheid voor dat dit zo makkelijk mogelijk zal gebeuren.

Hoe werkt het?

Welke oplossing biedt Neblio? Het bedrijf zorgt ervoor dat andere bedrijven blockchain technologie kunnen integreren. Dit moet op een zo simpele, begrijpbare en betaalbare manier. Het team van Neblio maakt veel gebruik van verschillende soorten API’s (Application Programming Interfaces). Door deze computerprogramma’s (die met elkaar communiceren) kunnen bedrijven op gebruiksvriendelijke manier decentrale applicaties bouwen. Onderling kunnen deelnemers die gebruik maken van het Neblio platform ook api’s met elkaar delen.

Neblio kopen handleiding

Hoe kan ik Neblio (NEBL) kopen?
1. Klik hier en meld je aan bij de Binance Exchange
2. Ga vervolgens in je account bovenaan bij menu naar Assets
3. Er opent een nieuw scherm met allemaal verschillende soorten cryptomunten, zoek de cryptomunt Bitcoin (BTC) en klik op de deposit button
4. Genereer een eigen BTC deposit adres en kopieer deze cijfer en getallen code
5. Ga naar LiteBit waar je kunt betalen met iDeal (eerst account aanmaken)
6. Koop het aantal Bitcoin (BTC) dat je wilt en plak het BTC-adres van Binance
7. Wacht totdat de bestelling is binnengekomen
8. Ga op Binance naar Exchange Basic en klik NEBL aan
9. Koop de gewenste hoeveelheid Neblio coins aan

Plaats een reactie