Cryptocurrency Trading Telegram groep voor Beginners en Gevorderden

Ben jij een beginnende of gevorderde Crypto Trader? DTC Crypto Advice (Dutch Trading Channel) is een gratis Nederlandse Telegramgroep waarin veel actieve traders ideeën uitwisselen en interessante discussies voeren. Het is een serieuze en volwassen groep waarin uitsluitend cryptogerelateerde dingen worden besproken en mensen zijn er altijd behulpzaam en vriendelijk. Hoewel er tal van onderwerpen aan bod komen, is traden op basis van technische analyse de specialiteit van de groep. Het analyseren van grafieken is de snelste en meest objectieve manier om te zien wat er gebeurt op de markt. Nieuwsberichten over de markt zijn vaak mosterd na de maaltijd. Bovendien daalt en stijgt de koers omdat er op een bepaald moment meer mensen ofwel kopen ofwel verkopen, de rest van de theorieën laten we graag langs ons heen glijden. Optimale winst behalen is een kwestie van meestal erin zitten als de prijs stijgt en meestal eruit zijn als de prijs daalt. Moeilijker dan dat wordt het niet, soms is het leven simpel. In de Telegramgroep delen veel ervaren traders hun visie, zeer leerzaam en interessant! Samen geld verdienen en elkaar verder helpen is het streven.

Traden vs Investeren

In de afgelopen jaren heeft crypto een enorme groei doorgemaakt. Vooral de enorme explosie van de koersen eind 2017 hebben velen van ons nog vers in het geheugen. Echter hebben we na de piek in december / januari amper nog groei gezien. Sterker nog, het is eigenlijk al een half jaar doem en verderf. Veel mensen die ingestapt zijn (of niet hebben verkocht) op de piek, hebben hun portfolio in zes maanden tijd met meer dan 70% zien verdampen. DTC Crypto Advice vindt dit zonde en onnodig. In de Telegramgroep wordt vaak besproken dat je veel beter af bent als je je portfolio nauwlettend in de gaten houdt en af en toe op strategische momenten verkoopt. Hoewel je vroeger rijk kon worden met een eenmalige investering in crypto, lijkt die tijd nu voorbij te zijn. Uitzonderingen daargelaten kan er alleen nog consequent geld worden verdiend door te traden. Veel mensen in de Telegramgroep verdienen fulltime hun brood met crypto traden, het is dus zeker mogelijk!

Verlies beperken in slechte tijden

Winst maken in goede tijden kan iedereen. Als het goed gaat met de markt is het een kwestie van een paar willekeurige aankopen doen en wachten. De moeilijkheden en de grote verliezen ontstaan echter in een stabiele of neergaande markt, eigenlijk wat we in 2018 continu gezien hebben. DTC Crypto Advice benadrukt altijd dat het beter is om af en toe vanaf de zijlijn toe te kijken. In sommige tijden is het simpelweg niet mogelijk om winst te behalen, hoe veelbelovend het project achter het muntje ook is. In de Telegramgroep word je meestal gewaarschuwd wanneer er een gevaarlijke tijd aan dreigt te komen en kun je veel verlies voorkomen. Mensen weigeren vaak om met verlies te verkopen, maar verlies accepteren hoort erbij. Zonder risicobeperking gaat alles van kwaad tot erger. De tijden dat alle verliezen zich snel herstellen zijn voorbij. Het zijn tegenwoordig juist de mensen die HODLen die al hun geld zien verdampen, vaak duizenden euro’s. Nogmaals: zonde en onnodig!

Goede adviezen van ervaren cryptocurrency analisten

Ben jij fanatiek met crypto bezig? Dan is het vast jouw doel om geld te verdienen. Naast de gratis Telegramgroep waarin DTC Crypto Advice advies geeft aan het grote publiek, is er voor mensen die voor de echte winsten willen gaan een zeer populair betaald kanaal. Voor slechts 0.01 BTC per maand krijg je veel persoonlijke aandacht en kun je je voordeel doen met vele (goed onderbouwde) altcoin calls per maand en dagelijkse marktupdates van Bitcoin. Het beperken van verlies heeft echter de hoogste prioriteit. Terwijl nagenoeg iedereen zijn portfolio heeft zien dalen in de maand juni, stond de paid group van DTC Crypto Advice onderaan de streep netjes in het groen. Heel bijzonder aangezien de markt bijna lijnrecht naar beneden ging. In betere maanden zullen de winsten alleen maar hoger worden. Als jij meer dan €1000 in crypto hebt zitten, haal je je contributie er elke maand makkelijk uit. Naast de winsten is het natuurlijk zeer leerzaam en wordt alles goed uitgelegd, dus mocht je jezelf willen ontwikkelen als crypto trader is deze groep ook zeker aan te raden! Neem in elk geval een kijkje in de gratis groep, zeer de moeite waard!

Wordt vandaag nog gratis lid: https://t.me/DTCcryptoadvice

Plaats een reactie