Vastgoed via de blockchain! (Max Property Group)

Blockchain en VastgoedHandelen in vastgoed met behulp van de blockchain. Al eeuwenlang is vastgoed een populaire investeringsoptie, met name voor de handelaren die wat meer geld tot hun beschikking hebben. Toch hangen er nog altijd wat nadelen aan deze markt die ook voor velen een drempel vormen om daadwerkelijk erin te investeren. Zo is er een gebrek aan een ‘exit strategy’ en kent de investering een langere looptijd dan andere investeringsopties.

Maar, dankzij blockchaintechnologie heeft het team van Max Property Group hier nu een oplossing voor gevonden! Ze zetten deze wel besproken technologie in om de handel in vastgoed veiliger, goedkoper en toegankelijker te maken. Door op deze drie belangrijke elementen te verbeteren, wordt het nu ook mogelijk voor het bredere publiek om de vastgoedmarkt te betreden. In dit artikel vertel ik jou meer over Max Crowdfund en wat dit voor de vastgoedmarkt betekent!

Ik wens jou veel leesplezier en mocht je vragen hebben dan kan je die altijd aan mij stellen!

Over Max Crowdfund vastgoed

Max Crowdfund is een onderdeel van het grote Max Property Group. Deze partij is al een geruime tijd actief in de branche en houdt zich vooral bezig met vastgoedfondsen, vastgoedverhuur en vastgoedbeleggingen. Ze vinden het belangrijk dat het investeren in vastgoed ook voor de gemiddelde Nederlander mogelijk wordt en om die reden hebben ze actief onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om dit te realiseren.

Naar aanleiding van een onderzoek dat jaren in beslag heeft genomen en waar vele testen mee gepaard gingen, zijn ze erover uit dat blockchain dé uitkomst is. Het Max Crowdfund-platform waar de vastgoedfondsen worden aangeboden en waar geïnteresseerden kunnen instappen, registreert haar transacties en diensten op de blockchain van Ardor. Ze hebben hun eigen child-chain binnen dit blockchain-netwerk en hierdoor kunnen ze de transacties en diensten decentraal regelen en de juiste transparantie bieden richting de buitenwereld.

Voordelen Vastgoed via de Blockchain

Wanneer je nu wilt beleggen in vastgoed, dan ben je veelal aangewezen op een makelaar die jou wegwijs maakt in de wereld van vastgoed. Deze makelaar is verder van gratis en het is heel erg tijdsintensief om al die bezichtigingen te doen en de kans is sterk aanwezig dat er geen geschikt pand voor jou tussenzit. Veel mensen willen de baten wel van een vastgoedinvestering, maar zien als een berg op tegen de lasten die het met zich meebrengt.

1. Je moet allereerst veel bezichtigingen doen, met een makelaar om de tafel gaan en flink wat geld paraat hebben om een pand te kunnen kopen.
2. Je bent de aangewezen persoon wanneer er iets mis is met het pand. Kan je dit zelf repareren of heb je hier gespecialiseerd personeel voor nodig?
3. Een pand an sich levert niet direct geld op. Wil je het verhuren? Wil je het zelf opknappen en daarna verkopen?

Voordelen op een rijtje

Al deze punten zijn goed om over na te denken en is helaas niet voor iedereen weggelegd. Het is dan ook erg fijn wanneer er een partij is die het kan versimpelen waardoor ook het brede publiek deze markt binnenstroomt. Deze partij is Max Crowdfund en hun aanpak biedt de volgende voordelen:

 • Snelheid en eenvoud
  Zij hebben zelf al het uitgebreide onderzoek met bijkomende bezichtigingen voor jou gedaan. Alleen wat deze experts door de ballotage-commissie laten gaan wordt gepresenteerd op het platform. Hierdoor weet je dat er alleen de beste investeringspanden overblijven en daar heb je zelf 0 uur aan moeite ingestoken!
 • Geen poespas
  Wanneer je besluit te investeren dan hoef je niet zelf de contracten door te lezen en te ondertekenen. Dit hebben de professionals van Max Crowdfund al gedaan en deze moeite blijft jou bespaard.
 • Kostenarm
  Normaal ben je al €1000 euro kwijt aan makelaarskosten, nu kan je dit geld gebruiken voor jouw investering. De gemaakte kosten worden namelijk ertussenuit gehaald en wat jij investeert komt volledig in jouw fondsenportefeuillle te staan.
 • Verhandelbaarheid
  Wanneer je zelf een pand hebt gekocht, dan kan je deze niet met een druk op de knop verkopen. Dankzij de secundaire markt van Max Crowdfund kan je jouw fondsenportefeuille wel met een muisklik verkopen. Deze secundaire markt staat op dit moment nog aan de zijlijn doordat het bedrijf eerst de nodige licenties dient te krijgen. Hier zijn ze op dit moment hard mee bezig en zodra deze zijn verkregen, zal het secundaire platform het veld betreden.
 • Minder risico
  Door te investeren via Max Crowdfund, koop je een fonds aan. Dit betekent dat jouw gelden worden verspreid over meerdere vastgoedprojecten. Hierdoor heb je jouw risico’s gespreid en blijven de kosten hetzelfde. Normaal gesproken zou je meerdere panden moeten kopen en meerdere keren de bijkomende kosten moeten betalen. Dit is voor de gemiddelde Nederlander niet te doen, hoe graag we dat ook zouden willen. Een vastgoedfonds is hier de perfecte oplossing voor.
 • Veiligheid
  De transacties die via het Max Crowdfund-platform worden gemaakt, worden geregistreerd op de child-chain van hun. Deze zijtak van de blockchain staat bekend om zijn veiligheid en transparantie.

Hoe investeren in vastgoed via de Blockchain?

Leuk dat je wilt investeren in vastgoed door middel van Blockchain technologie! Dit kan je gemakkelijk doen via het platform. Klik op onderstaande button om hier gratis een eigen account aan te maken:

Aanmelden Max Property Group

Handelen in vastgoed via Blockchain

Wanneer je een gratis account hebt aangemaakt dan dien je jezelf te verifiëren. Financiële bedrijven worden door de Autoriteit Financiële Markten nauwlettend in de gaten gehouden en zijn verplicht om op de hoogte te zijn van wie bij hen handelt. Om deze reden willen ze weten wie jij bent en dien je identificatiegegevens op te geven.

Om jouw eerste investering te kunnen doen, dien je het verificatielevel ‘Clearance Level 2’ te hebben. Hiervoor hoef je enkel jouw adres en fiscaal identificatienummer in te vullen. Ze zijn snel met het verifiëren van jouw identiteit en het wachten zal dan ook niet lang duren.

Op het platform kan je met jouw geverifieerde account je eerste investering doen! De minimale inleg bedraagt maar €1000 euro en deze kan je gratis naar je account overmaken. Je koopt het fonds aan dat je graag wilt hebben en wanneer je deze later weer zou willen verkopen dan kan dit via de nog te lanceren secundaire markt.

Max Property Group token

MPG heeft ook een eigen token! Wanneer je als bedrijf gebruikmaakt van blockchaintechnologie, dan faciliteer je de gemaakte transacties met cryptomunten. De token die zij hiervoor gebruikt heet MPG-token, wat staat voor Max Property Group-token. Deze token gebruik je voornamelijk op het platform om van de verschillende functionaliteiten gebruik te maken. Sommigen denken ook dat je hiermee de investering in vastgoed doet, maar dat is niet het geval. Deze doe je met fiatgeld, oftewel euro’s.

De MPG-token heeft een eigen koers die te vinden is op de bekende website CoinMarketCap. Veelal zien we dat, hoe succesvoller een bedrijf is, hoe meer vertrouwen mensen in de bijhorende token krijgen en hoe waardevoller hij zal zijn. Het is dan ook mogelijk om met deze MPG-token te speculeren en de volgende drie handelsplatformen maken deze handel mogelijk:

 • Stex
 • P2P
 • Sistemcoin

Naast deze drie exchanges kan je de token natuurlijk ook aanschaffen via het platform van Max Crowdfund.

Totale hoeveelheid MPG-tokens

Totaal aantal tokens
1,000,000,000.00 MPG
Aantal tokens in omloop
38,472,642.53 MPG
Aantal tokens in eigen bezit
961,527,357.47 MPG

Tweede MPG token

Ze hebben ook nog een tweede token! Naast de MPG-token hebben ze ook nog een security token. Deze token zal een fonds vertegenwoordigen op het platform. Wanneer je in het bezit bent van deze token, dan ben je dus eigenlijk een bezitter van dat vastgoedfonds.

Wanneer Max Crowdfund in het bezit is van de nodige licenties, dan kan deze security token worden uitgebracht. Zo’n soort token valt namelijk onder een andere categorie dan de MPG-token en deze munten zijn gebonden aan extra wet- en regelgeving.

Affiliate programma Max Property Group

Jazeker, je kan gebruikmaken van het affiliateprogramma van Max Crowdfund. Voor iedere persoon die via jou geld investeert, krijg jij een mooie vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van het bedrag dat wordt ingelegd. In de volgende tabel kan je de bijhorende affiliatepercentages vinden.

Commissies

Vanaf € / Affiliate-percentage (2,5%)
€ 0 t/m €25,000 0,125%
€25,001 t/m €50,001 0,15%
€50,001 t/m €100,001 0,175%
€100,001 – €250,000 0,2%
€250,001 t/m €500,000 0,225%
€500.001 + 0,25%

Conclusie Blockchain en vastgoed

Zelf ben ik enthousiast over het initiatief van Max Property Group en ik herken de problemen die zij aanpakken ook wel. Het lijkt mij ontzettend leuk om, naast crypto, ook wat met vastgoed te doen. Het kost alleen zoveel tijd en tegenwoordig is dat nou vaak hetgeen waar het aan schort.

Als crypto en blockchainliefhebber vind ik het ook goed om te zien dat er steeds meer adoptie komt van deze technologie en naar mijn mening is dit het begin van een nieuwe trend. Ik wens Max Crowdfund veel succes met hun platform en help jou graag wanneer je hier vragen over hebt. Deze kan je het beste stellen op het Coingids Forum!

Heb je nog niet de kans gehad om een account aan te maken bij Max Crowdfund?
Doe het dan gemakkelijk via deze knop:

MPG gratis aanmelden

Plaats een reactie