Beroemde cryptocurrency investeerders: Elon Musk, Jack Dorsey, CFA-instituut, Howard Schultz en Peter Thiel

Beroemde mensen die in investeren in cryptocurrency zeggen dat je er verstandig aan zou doen om minstens 1 Bitcoin te bezitten. De reden is logisch: het aantal Bitcoins wat ooit in omloop zal zijn, zal nooit meer zijn dan 21 miljoen. Dat betekent dus dat het bezit van 1 BTC een zeer solide investering is. Naarmate de acceptatiegraad van digitale valuta toeneemt, zal de waarde ervan blijven stijgen omdat het aanbod in die situatie gelijk blijft.

Koop in ieder geval 1 Bitcoin
Mocht je dus al tot die selecte groep behoren, dan is het verstandig om het nooit te verkopen. Degenen die er echter actief in handelen en een duidelijke impact hebben, zijn de Bulls. De dames en heren die een vol vertrouwen hebben in de munt en hun voorspellingen niet onder stoelen of banken steken.

De vijf beroemde cryptocurrency investeerders zijn:

1. Elon Musk
Elon Musk is altijd gek geweest op alles wat met technologie te maken heeft. Dat juist hij een vol vertrouwen heeft in cryptocoins is dus niet zo heel vreemd. Nu staat Elon Musk bekend om zijn nogal duidelijke uitspraken en vaak weet hij zichzelf op die manier in de kijker te spelen. Voor hem geldt dus ook dat Bitcoin een dankbaar onderwerp is om zijn bekendheid op peil te houden.

Verrassend genoeg is het niet de Bitcoin, maar Dogecoin: Als gevolg van die tweet, steeg de waarde van de munt direct met 25%.

2. Jack Dorsey
Een andere beroemdheid die zowel Bitcoin als andere cryptocurrencies omhelst, is de oprichter van Twitter, Jack Dorsey.

Net als Musk is hij uitgesproken overtuigd als het gaat om digitale valuta. Hij maakt zich dan ook geen zorgen en investeert er rustig op los. Zo heeft hij 2,5 miljoen dollar geïnvesteerd in Lightning Labs (een start-up die zich ontwikkelt op het Lightning Network.

3. CFA-instituut
Het zijn niet enkel individuen die zichzelf een ‘Bull’ mogen noemen. Ook het CFA Institute behoort tot de groep die al lang is overtuigd van de waarde van bitcoin en andere munten. Het CFA Institute is een wereldwijde organisatie voor financiële analisten.

Eind 2018, toen de prijs voor 1 BTC ongeveer 6.000 dollar was, vertelde de directeur voor algemeen onderwijs en curriculum, Stephen Horan, in een gesprek met Bloomberg dat crypto een belangrijk onderdeel van de organisatie zou worden.

4. Howard Schultz
Oprichter en voormalig CEO van Starbucks, Howard Schultz, is een van de meest optimistische zakenmensen op het gebied van crypto. Er is echter een klein probleem. Schultz denkt namelijk niet dat BTC het zal overleven en weldra plaats moet maken voor een andere munt. Of die uitspraak zal kloppen zal de tijd uitwijzen.

5. Peter Thiel
Peter Thiel is de oprichter van PayPal. Hij is er vast van overtuigd dat Bitcoin een toegevoegde waarde heeft, zoals goud. Thiel denkt inderdaad dat mensen die Bitcoin willen gebruiken as betaalmiddel, de boot missen.

Er zal één online equivalent zijn ten opzichte van goud en degene waarop je nu zou wedden, zou de grootste zijn. Ik heb het niet over een nieuw betalingssysteem.

Nee, Bitcoin is vergelijkbaar met goudstaven die je in een kluis legt, het is een soort garantie tegen het uiteenvallen van de hele wereld.

Plaats een reactie