Top 3 trading bots voor cryptocurrency exchanges!

Wanneer je van plan bent om te gaan traden in cryptocurrency, kun je dit zelf doen, maar ook laten doen door een trading bot. In dit artikel een review van de top 3 trading bots die je eventueel zou kunnen gebruiken. Een trading bot geeft geen garantie, ik ben zelf dan ook voorstander van zelf cryptocurrency traden.

Cryptohopper trading bot

Cryptohopper is een nieuwkomer op de automatische trading scene, maar groeit snel in populariteit. Dit heeft verschillende redenen. Als eerste omdat zij de eerste cloud-based Cryptocurrency bot op de markt zijn, wat in houd dat hun bot ook gewoon doordraait wanneer de computer uit staat.

Gemakkelijk in gebruik

Daarnaast is hun bot ook erg gemakkelijk in gebruik voor nieuwe gebruikers, dit door het feit dat ze de enige bot zijn die externe signalen gebruiken zo dat er gehandeld kan worden op de automatische piloot. Traders met meer ervaring kunnen ook handmatig handelen.

Tot slot heeft de Cryptohopper kun je kiezen voor methodes met als kenmerk dat je alleen wilt verkopen met winst, de mogelijkheid om via verschillende exchanges te handelen en Cryptohopper heeft een, over het algemeen, vrij gebruiksvriendelijke interface.

Cryptohopper gratis uitproberen

De klapper is toch wel dat Cryptohopper elke nieuwe gebruiker 7 dagen lang gratis laat kennismaken met hun product en je hier na een keuze kunt maken uit het Bunny pakket van $19,- per maand, de Hare pakket van $49,- per maand of het Kangaroo pakket van $99,- per maand. Maar
eerst dus gratis rondkijken of het bevalt! Nu registreren bij Cryptohopper.

3commas trading bot

De meeste crypto trading bots zijn in staat om allen te doen waar toe ze zijn ingesteld of ontworpen. Echter niets is zo veranderlijk als de crypto markt, dus moet een trading bot zeker mee kunnen gaan in deze flow en flexibel zijn. Hier is het waar een slimme trading bot nodig hebben die dit kan. Iets als de bot van 3commas!

3Commas review update 2020

Ga naar 3Commas review voor een uitgebreide handleiding over de 3commas trading bot. Deze crypto trading-bot kun je 3 dagen gratis uit proberen.

Slim genoeg!

Je zou denken dat geen enkele trading bot slim genoeg is om alle veranderingen op de cryptomarkt bij te houden en hier in mee te gaan. 3commas is hier uniek in, zij heeft het kenmerk om verliezen stop te zetten en de winst die je maakte vat te zetten. Echter wanneer je de coin hebt verkocht en hij gaat daarna nog beter, dan is er helaas geen weg terug.

Deze trading bot analyseerd de crypto markt en verteld je op tijd wanneer je het beste jouw coins kunt verkopen, om zo de meeste winst te halen uit je investering. Dat je op deze manier snel kunt schakelen, maakt 3commas uniek.
Overal bereikbaar

Daarnaast bevat 3commas natuurlijk alle andere handigheidjes en kenmerken die je bij een andere trading bot ook vind. De bot is van over de hele wereld via internet bereikbaar door een bezoekje te brengen aan jouw account op de website.

Diverse pakketten

Deze trading bot kan de 13 meest populaire crypto currencys aan zoals onder andere Binance, Kucoin en Bittrex. De bot komt met 3 pakketten tussen de $22 en $75 per maand. Wanneer je een account hebt op Huobi exchange kun je 3commas gratis gebruiken.

Gunbot trading bot

Gunbot trading bot heeft veel ingebouwde strategieën, zoals Bollinger Band, Ping Pong en Step Gain. De meeste gebruikers wijzen de Bollinger Band methode aan als een van de beste, de meest winstgevende strategie voor mooie resultaten, maar niet gegarandeerd.

Verschillende pakketten

Gunbot komt met 3 pakketten, verschillend in prijs. Gunbot zit op meerdere cryptocurrency exchanges, waar onder Ploniex, Kraken, Bittrex en Cryptopia. Gunbot is de beste Go-To trading bot
om mee te starten!

Plaats een reactie