Cryptocurrency Traders Telegram groep (KDW Crypto Advice)

Wat is KDW Crypto Advice (cryptocurrency Telegram groep)? Dagelijks vinden er enorm veel ontwikkelingen plaats op het gebeid van cryptovaluta. De markt wordt overspoeld met ICO’s, nieuwe munten, positieve of negatieve media-aandacht en een hele hoop andere factoren die de prijs van de cryptovaluta’s sterk doen fluctueren. Dit allemaal bijhouden vergt enorm veel moeite en tijd. Gelukkig helpt KDW Crypto Advice hierbij, dit is een (gratis) Nederlandse Telegramgroep waar traders en long-term investeerders ideeën en tips kunnen uitwisselen aan de hand van deze ontwikkelingen. In deze groep komen talloze (enkel) crypto-gerelateerde onderwerpen aan bod. Beginner of professioneel, iedereen is welkom en zal serieus te woord worden gestaan. Er wordt een volwassen houding verwacht en hebben feiten graag onderbouwd met bronnen!

Wat is de visie van KDW Crypto Advice?

De visie van KDW Crypto Advice is het collectief leren en verdienen door het investeren in cryptovaluta’s. Vooral het leren is voor ons van belang! Wij vinden dat iedereen gelijke kansen moet hebben in de markt en dus ook moet kunnen beschikken over de vaardigheden om het vermogen te laten groeien. We maken duidelijk onderscheid in het holden van coins en het traden hiervan. Momenteel is het in deze markt (nog) niet gunstig om te holden, oftewel vast te houden. Wij maken van de fluctuaties gebruik om winsten te realiseren. Deze willen we graag delen met alle mensen die hier geïnteresseerd naar zijn. Ook willen we mensen leren hoe ze zelf Technische Analyses maken op de charts, zodat zelf ook aan de slag kunnen indien gewenst!

Met welke strategie realiseren wij onze missie?

Doordat wij samenwerken met experts op het gebied van technische analyse met zeer veel ervaring lukt het ons om een positief rendement te behalen. Ons team bestaat momenteel uit 5 personen die nauw samenwerken om goede calls met een hoge ROI uit te zetten. Helaas is het in een bearmarket niet altijd mogelijk om calls te geven waarbij er winst wordt behaald, in dat geval geven wij aan wanneer we onszelf nestelen in USDT (tether) om zo ons verlies in grote mate te beperken. Dit heeft zich succesvol bewezen de afgelopen maanden. Onze specialisten staan altijd klaar om jou te helpen. Vragen mogen altijd gesteld worden en zullen, indien mogelijk, beantwoord worden.

[PAID] KDW Crypto Advice en de Signal Group

Buiten de KDW Crypto Advice chat hebben we ook een Paid Chat, hierin worden er (indien de markt dit toestaat) dagelijks calls afgegeven! Hierin worden er actief ingegaan op vragen van de leden en worden de calls meegeleverd met de grafiek en toelichting van de indicatoren, zodat ook de leden kunnen zien de analisten aan de slag gaan. Als aanvulling op de Paid chat hebben we ook een Signal Group, hierin worden enkel de calls met onderbouwing gegeven, een broadcast channel. Dit channel is bedoeld om het overzicht duidelijk te houden voor onze leden. De calls worden gegeven met: Buy targets, Sell targets en Stop-loss targets. Het is dus ook voor de beginners eenvoudig om geld te verdienen!

Buiten de calls wordt er ook een dagelijkse BTC-analyse meegegeven, omdat alle alts mee bewegen met BTC is het noodzakelijk om de grote reus goed in de gaten te houden. Hier worden de bullish indicatoren tegen de bearish indicatoren opgezet om zo een oordeel te veilen over te gang van zaken voor de komende uren.

De kosten voor de Paid Group én de Signal Group bedraagt 0.01 BTC per maand. We hebben tot nu toe een gemiddeld rendement van zo’n 60% per maand, dit is exclusief de verliesbeperking! Dus dat zou betekenen dat een tradingbalance van ongeveer 0.015 BTC voldoende is om de maand eruit te halen!

We hebben al maanden een hoog tevredenheidspercentage, dat hebben we te danken aan de persoonlijke omgang met onze leden. We zien de deelnemers ook niet als ‘klanten’ maar als ‘groepsgenoten’. We zijn allemaal ergens begonnen en hopen er samen beter van te worden!

De missie van KDW Crypto Advice

De specialiteit van KDW is het traden op basis van technische analyse van de grafieken van de verschillende cryptovaluta’s. Het analyseren van de grafieken is de beste manier om te zien wat er gebeurt op de markt, door dit combineren met informatie uit de media kan je zelfs in een bearmarket zoals nu relatief hoog rendement behalen door juist te investeren. Onze missie is het grootste Nederlandse Crypto kanaal te worden. We zijn ervan overtuigd dit te kunnen realiseren door de expertise van onze analisten en teamgenoten. We hopen dat jullie een kijkje komen nemen bij onze groep! We heetten jullie alvast van harte welkom!

Wordt vandaag nog gratis lid van KDW cryptoadvies: https://t.me/kdw_cryptoadvice

Plaats een reactie